ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΔΤ: Σε καθεστώς διάλυσης μέχρι την Τρίτη και βλέπουμε…

Πλάνο από την ΕΡΤ, το βράδυ της 11 Ιουνίου που η κυβέρνηση μαύρισε την οθόνη μας!


Έληξαν σήμερα οι δίμηνες συμβάσεις - Μετατέθηκε για τις 22 Οκτωβρίου η συζήτηση για την ανανέωσή τους !

Οι υποσχέσεις περί ανανέωσης συμβάσεων στη ΔΤ, αντιμετωπίζονται με δισταγμούς, καθώς κάτι τέτοιο θα άνοιγε το δρόμο για κατάργηση περιορισμών, που λόγω τρόικας, έχουν τεθεί στις εποχικές συμβάσεις όλου του Δημόσιου Τομέα. 


Οι εργαζόμενοι είναι ακάλυπτοι νομικά και εργασιακά. Επιχειρείται η ανεύρεση τρόπου για ξεπέρασμα του αδιεξόδου κι ωστόσο οι εργαζόμενοι είναι το αβγό στο πινγκ πογκ που παίζεται μεταξύ μνημονιακής κυβέρνησης και τρόικας. Δεν έχει προηγούμενο ο τραγέλαφος που επικρατεί στην ΔΤ του Παντελή Καψή. 

Έτσι η μετάθεση για την ερχόμενη Τρίτη της συζήτησης του θέματος για τροπολογία που θα περιελάμβανε και τις ανανεώσεις των συμβάσεων όσων δουλεύουν στην ΔΤ ουσιαστικά διαλύει μέχρι νεωτέρας το μόρφωμα της ΔΤ, καθώς ήδη από την π. Παρασκευή επιπροσθέτως, έχει λήξη και η ισχύς της ΠΝΠ, με την οποία μαύρισε την οθόνη της ΕΡΤ, ο κ. Καψής και η μνημονιακή κυβέρνηση, στις 11 Ιουνίου το βράδυ.

 Το σύνολο όσων εργάζονται στην ΔΤ ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους με τη ΔΤ, όπως αναφέρουν οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει,. Από σήμερα Κυριακή 20-10-2013, δεν έχει κανένας δικαίωμα από το σύνολο των διμηνιτών να προσφέρει εργασία καθώς η σύμβαση του έχει χρονικά ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να βγουν ειδήσεις, αλλά και εκπομπές καθώς το σύνολο των εργαζομένων από σήμερα παύει να έχει σύμβαση

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι επρόκειτο να κληθούν να δουλέψουν το Σαββατοκύριακο αρκετοί από αυτούς που έληξαν οι συμβάσεις τους. Κάτι τέτοιο όμως είναι παράνομο και υποπίπτει στο καθεστώς της μαύρης εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: