ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αντιστεκόμαστε στην κυβέρνηση του αίσχους και του μαύρου στο δικαίωμά μας ως πολίτες στην πληροφόρηση

Οι πρώτοι Πατρινοί αλληλέγυοι έχουν καταφθάσει στο Πάρκο Αντίστασης των εργαζομένων της ΕΡΑ Πάτρας.


Όλοι κατευθυνόμαστε στους τόπους αντίστασης των εργαζομένων της ΕΡΤ-ΕΡΑ – Όλοι οι Πατρινοί καλούνται στην ΕΡΑ στο Δασύλλιο

Όλοι αυτοί την ώρα κατευθυνόμαστε στα στούντιο προβολής ήχου ή εικόνας. Οι πληροφορίες για ενδεχόμενη επέμβαση των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ-ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο και στους κατά τόπους σταθμούς είναι συγκεχυμένες. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση παραμένουμε οι Πατρινοί στην ΕΡΑ, στο πάρκο Αντίστασης των εργαζομένων στο Δασύλλιο Πάτρας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τη μετάδοση προγράμματος, ενάντια στο μαύρο και την απόπειρα της κυβέρνησης να στήσει «μεταβατικό φορέα». Η EBU σταμάτησε τη μετάδοση του σήματος η οποία πλέον γίνεται με τη βοήθεια του PressProject και του left.gr.

Με την σειρά του και το istologio G. Mosxou αναμεταδίδει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης διαδικτυακά από την ημέρα που η ΕBU έπαψε να δίνει σήμα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουπόνι άνω δεξιά της οθόνης σας και να δείτε την ΕΡΤ μέσω του υπολογιστή σας.

Η μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου από το απόγευμα σήμερα έριξε τον δορυφόρο που αναμεταδίδει το αναλογικό σήμα και πλέον το μαύρο στις οθόνες μας είναι πραγματικότητα.

ΕΔΩ
Η μετάδοση της ΕΡΤ και ΕΡΑ γίνεται από την ιστοσελίδα http://www.ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: