ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συνέχεια στο σήριαλ των απολύσεων του «Ριζοσπάστη» ο Γιάννης Φωτούλας που είχε ζητήσει εξηγήσεις



Και ο κοινοβουλευτικός συντάχτης Γιάννης Φωτούλας απολύθηκε από τον «Ριζοσπάστη» μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας. Ήταν ο τελευταίος από τους 14 δημοσιογράφους που είχαν ζητήσει τον περασμένο Φεβρουάριο να ενημερωθούν για τις απολύσεις και καθυστερήσεις στην καταβολή μισθών. Πλέον ο «Ριζοσπάστης» δεν έχει κανέναν δημοσιογράφο στη Βουλή.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι ο Ν. Μπογιόπουλος ετέθη εκτός κομματικής εφημερίδας με απόφαση του ΚΚΕ και όχι της διεύθυνσης του «Ριζοσπάστη». Αιτία ήταν η απόφαση του
τελευταίου συνεδρίου του κόμματος, που ορίζει μισθό ίσο με τον μέσο κομματικό μισθό επαγγελματικών στελεχών, δηλαδή τα 800 ευρώ. Και αντίθετος να υπογράψει νέα προσωπική σύμβαση, τέθηκε εκτός ο δημοσιογράφος.

Ο Ν. Μπογιόπουλος -που εργάζεται εδώ και λίγες ημέρες στον enikos.gr-  έλαβε τον αριθμό 28 στους απολυμένους από την εφημερίδα, που προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική της στενότητα εφαρμόζει μέτρα κατά των εργαζομένων, αντίστοιχα με αυτά των καπιταλιστών, αν και το κόμμα θεωρεί ότι ο «Ριζοσπάστης» δεν λειτουργεί ως καπιταλιστική επιχείρηση!

Η συρρίκνωση της επιχείρησης έχει αρχίσει πριν δέκα μήνες, λόγω οικονομικών προβλημάτων, που πιθανόν θα καλυφθούν από την είσπραξη του τιμήματος της πώλησης του τηλεοπτικού 902, στην κυπριακή οφσόρ.  

Η δυσμένεια στην οποία είχε πέσει ο Ν. Μπογιόπουλος, από τα όργανα του Κόμματος, ξεκίνησε από το 2011, όταν χωρίς έγκριση του ΚΚΕ, εξέδωσε ο δημοσιογράφος, από τις εκδόσεις Λιβάνη, το βιβλίο του με τίτλο «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε»!

Ακολούθησε η αρθρογραφία του την π. Άνοιξη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, που κρίθηκε από την ηγεσία του ΚΚΕ εκτός «επίσημης γραμμής», ιδίως στα θέματα των συμμαχιών, κάτι που προκάλεσε επιτάχυνση των διεργασιών για την αποπομπή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: