ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συνεχώς καταφθάνουν πολίτες θορυβημένοι από την επέμβαση της δικομματικής κυβέρνησης στην ΕΡΑ Πάτρας

Ενημέρωση των αλληλέγγυων από την Αγελική Ανυφαντή.

Οι πληροφορίες επιμένουν πως οι κυβέρνηση καλοβλέπει την επέμβαση των ΜΑΤ για εκκένωση του Ραδιομεγάρου και των περιφερειακών ΕΡΑ

Το αδιαχώρητο γίνεται αυτή την στιγμή στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας. Συνεχώς καταφθάνουν πολίτες θορυβημένοι από την άγαρμπη επέμβαση της δικομματικής κυβέρνησης στην ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία ASTRA, από τον δορυφόρο της οποίας εξέπεμπε μα αναλογικό σήμα το σύνολο των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ, ΕΤ ΕΤ3 κλπ.

Οι πληροφορίες επιμένουν πως οι κυβέρνηση καλοβλέπει την επέμβαση των ΜΑΤ για εκκένωση του Ραδιομεγάρου και των περιφερειακών ΕΡΑ, πλην όμως αναλογίζεται τον διεθνή δυσμενή αντίκτυπο, τώρα που ο Αντ. Σαμαράς αγωνιά μέχρι την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ.


Στην ενημέρωση που έγινε από την εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΡΤ Αγγελική Ανυφαντή, αναφέρθηκε αναλυτικά το πρόβλημα που δημιουργείται, ενώ τεχνικός της ΕΡΑ εξειδίκευσε περί τα τεχνικά ζητήματα που ανακύπτουν και πάντως έκφρασε την αισιοδοξία του ότι πρόγραμμα θα εκπέμπεται με όσες δυσκολίες και να προβάλλονται από την κυβέρνηση.

Μάλιστα άδραξε την ευκαιρία για να πει ότι οι αλληλέγγυοι που πάντα είναι στο πλευρό των εργαζομένων, αποτελούν γι αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους βασίζονται και νιώθουν σιγουριά. Χαρακτηριστικά είπε: Μαζί σας θα πάμε μέχρι την νίκη!

Αφορμή για την έκφραση εμπιστοσύνης ήταν το γεγονός ότι ο Φώτης Κουβέλης αρνήθηκε να προσέλθει στον σταθμό, όπου τον περίμεναν οι εργαζόμενοι να τους συμπαρασταθεί. Και τούτο διότι –όπως ενημέρωσαν από κόμμα- είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ενώ και ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Χρ. Κορδάς προσήλθε για λίγο στον στα γραφεία της ΕΡΑ και αποχώρησε αμέσως, χωρίς καν να σταθεί για λίγα λεπτά.

Οι ενέργειες των υπόγειων κυβερνητικών διαδρομιστών, που είχαν ξεκινήσει από την επομένη ημέρα, μετά τον τερματισμό της EBU και αφού οι εργαζόμενοι πέτυχαν συμφωνία με την επιχείρηση ASTRA, επιτάθηκαν και με ανάλογες φορτικές πιέσεις οι κυβερνητικοί κατάφεραν ώστε η εταιρεία να αθετήσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με νομικούς της ΠΡΟΣΠΕΡΤ –το οποίο μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι το χαρακτήριζαν “καλά δεμένο” και σήμερα το απόγευμα στις 6.10΄ διεκόπη η παροχή σήματος.

Τούτο σημαίνει ότι δεν γίνεται ροή εικόνας και ήχου στις τηλεοράσεις, ενώ για τις ΕΡΑ, η αναμετάδοση ήχου που γινόταν από την τηλεόραση πριν, τώρα θα γίνεται μέσω του διαδικτύου, με όσες ελλείψεις που μπορεί να σημαίνει αυτό.

Σημειώνεται ότι η παροχή σήματος από την εταιρεία στην ΕΡΤ ήταν με όρους ιδιώτου πελάτη προς αυτήν. Η δε πληρωμή γίνονταν κάθε μήνα από το ταμείο της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, το οποίο και αυτό με δυσκολία ανταποκρίνεται καθώς αδυνατίζει επικίνδυνα και συνέρχεται με κατά καιρούς δόσεις αλληλεγγύης ή κουπόνια ενίσχυσης, το χρήμα των οπίων κατευθύνεται στο αγωνιστικό Ταμείο της Ομοσπονδίας, που –σύμφωνα με ενημερωτικά στοιχεία που παρατέθηκαν- από 200 χιλ. ευρώ έχει κατέλθει σε οριακό σημείο!

Εκ μέρους των εργαζομένων έγινε έκκληση για αναμετάδοση του σήματος από όσους έχουν υπολογιστές.

Αύριο θα συνέλθει στις 8 μ.μ. η καθιερωμένη 11η συνέλευση των αλληλέγγυων για να λάβει αποφάσεις προς υλοποίηση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: