ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αλλάζει ο νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές;



Το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών απέκλεισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, τονίζοντας ότι «είμαστε κυβέρνηση τετραετίας».
Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, στο περιθώριο συνεδρίου του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος, ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επισήμως τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά ότι ο χρόνος επαρκεί για να αλλάξει ο εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές, θυμίζοντας ότι τόσο ο «Καποδιστρίας», όσο και ο «Καλλικράτης» θεσμοθετήθηκαν λίγους μήνες πριν από εκλογές.


Να σημειωθεί, για την αναξιοπιστία του, ότι ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εφημερίδα της Καλαμάτας «Ελευθερία», κατά την εκεί επίσκεψή του, δήλωνε για το θέμα:

«Δεν είμαστε αντίθετοι σε κάτι που θα 'ρθει, θέλουμε όμως αυτό το κάτι να μην είναι αποσπασματικό αλλά να έρθει προγραμματισμένο και οργανωμένο, δεν θα πάμε 7 - 8 μήνες πριν τις εκλογές να μιλήσουμε για αλλαγή του εκλογικού νόμου...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: