ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Χωρίς νόημα η συμπαράταξη» των «58», ξεκαθαρίζει η Δημοκρατική Αριστερά

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το μήνα του... μέλιτος.


«Ο τρίτος πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει»

Η στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για κοινό μέτωπο, ξεκαθαρίζεται με δελτίο Τύπου που απαντά στη σημερινή παρέμβαση του κ. Βενιζέλου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος νωρίτερα αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι στις αρχές του καλοκαιριού μετά την απόφαση του κ. Φώτη Κουβέλη να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, το βάρος αυτής της παλινδρόμησης το σήκωσε το ΠΑΣΟΚ.

Η Δημοκρατική Αριστερά σχολίασε πως «ο κ. Βενιζέλος πράγματι δεν παλινδρόμησε. Έκανε την επιλογή του, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, για την πλήρη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία και την αδιέξοδη πολιτική».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς καταλήγει ως εξής:  «Έτσι, η πρόταση του, για συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ είναι χωρίς νόημα. Ο τρίτος πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: