ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Όργιο με τα ρουσφέτια στο Μαξίμου - Ο γγ του Σαμαρά διόρισε το γιο του στο Λιμενικό!

Ο κ. Μπαλτάκος, γ.γ. του Αντ. Σαμαρά.


Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά, που αποκαλύπτει την παρέμβαση-σκάνδαλο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου, με την οποία διόρισε τον γιο του μόνιμο στο Λιμενικό (..................) Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, η παρέμβαση έγινε προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διορισμός και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των δύο δικαστικών αποφάσεων, όπως επίσης και την περίεργη αλλαγή της βαθμολογίας.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2011

Η απίστευτη αυτή υπόθεση ξεκίνησε το 2011 όταν ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νομικού συμβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και βαφτιστικός του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.

Ο 24χρονος τότε υιός έχοντας σπουδάσει στο Πολιτικό της Νομικής και με μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ, δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται.

Ο νεαρός Μπαλτάκος προσέφυγε στο ΑΣΕΠ (απόφαση 982/11-10-2011) αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ωστόσο ο υιός Μπαλτάκος καταφεύγει στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ. Δικηγόρος είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.

Το Δικαστήριο καλεί λοιπόν την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου. Ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος δίνει εντολή να επανασυγκροτηθεί η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί για τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου. Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση.
Ετσι ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να υπερπηδήσει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο τότε υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης για αντίστοιχη υπόθεση που αφορούσε τον γιο του.

(Πηγή: http://apokalipseto.blogspot.gr - apokalipseto.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: