ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η στάση του ΚΚΕ θυμίζει Αγκόπ στην ταινία του ’60: «Γαρσοοοοόν, α, να μένει το βύσσινο. Α, να μπάκλαβα»!

Αγκόπ Αγκοπιάν.


Κουτσούμπας: Μου λένε οι πολίτες «μπείτε σε μια κυβέρνηση μπας  και γίνει τίποτα, γιατί εσάς σας θεωρούμε εγγύηση»

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Αντιφατικό είναι το γεγονός πως χθες ο Γραμματέας Δημ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του προς τον Ρ/Σ 9,84 παραδέχθηκε ότι κατά τις περιοδείες του πολλοί απλοί πολίτες ζητούν από το ΚΚΕ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή αυτό που εννοούσε στην αρθρογραφία του και ο αποπεμφθείς δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Ν. Μπογιόπουλος!

Χαρακτηριστικά είπε ο Γραμματέας:


«Ξέρετε πόσοι απλοί άνθρωποι και ειλικρινείς, μας λένε “μπείτε σε μια κυβέρνηση μπας  και γίνει τίποτα, γιατί εσάς σας θεωρούμε εγγύηση, σας έχουμε εμπιστοσύνη, γιατί τούτους εδώ του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη, ή τους άλλους της Αριστεράς ή δεν ξέρω πως ονομάζονται».
Ωστόσο προέτρεψε: «Εδώ δεν πρέπει να μιλάς γενικά “μπες σε μια κυβέρνηση”».

Οπότε το νόημα των δηλώσεων του Γραμματέα είναι «αναμένατε στο ακουστικό σας μέχρι να βρεθεί η αριστερά που θα εγκρίνει το κόμμα μας». Κι ωστότε ας βαδίζουμε με διασπασμένες δυνάμεις κατά της κυβέρνησης, για να μην εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και το πιο πιθανόν είναι οι απλοί αριστεροί, που ζητούν αλλαγή της εφιαλτικής κατάστασης που δημιουργούν τα μνημόνια, να απαντήσουν στον Γραμματέα, όπως απάντησε στο γκαρσόν της ταινίας του ’60 ο συγχωρεμένος Αγκόπ: «Γαρσοοοοόν, α, να μένει το βύσσινο. Α, να μπάκλαβα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: