ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Νοσοκομείο Ρίου: Έδιωξαν καρκινοπαθείς γιατί υπάρχει έλλειψη πόρων για σχήματα χημειοθεραπείας!



Του Γιάννη Γεωργόπουλου


Ανασφάλεια για το αύριο, φόβος, ταλαιπωρία και απαξίωση συνθέτουν το σκηνικό που έζησαν σήμερα δεκάδες καρκινοπαθείς από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι είχε προγραμματιστεί να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου.

Αιτία το γεγονός  ότι λόγω έλλειψης πόρων δεν υπήρχαν τα φάρμακα που απαιτούνται για την δημιουργία των σχημάτων τα οποία δίνονται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Να σημειωθεί πως η αναβολή της  χημειοθεραπείας  δημιούργησε σοβαρά  προβλήματα, καθώς  στο Νοσοκομείο του Ρίου υποβάλλονται σε θεραπεία ασθενείς από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και τα Ιόνια Νησιά, ενώ πολλοί άλλοι  είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσουν να υποβληθούν τις επόμενες ημέρες σε αγωγή, καθώς είναι πιθανό να έχουν αλλάξει οι δείκτες τους και κάτι τέτοιο να είναι απαγορευτικό.

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: