ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«EΡT: Ρίχνουν ξανά «μαύρο» - Σταθείτε στο πλευρό μας» - Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους ΕΡΤ και ΕΡΑ





Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της σε όλη την Ελλάδα

Κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για περιφρούρηση στην ΕΡΑ Πάτρας

Κραυγή αγωνίας ακούγεται από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και των ΕΡΑ, απ' όλη την Ελλάδα, μετάτην γνωστοποίηση της απόφασης της Κυβέρνησης που έχει θεσμοθετήσει το μαύρο σε όλη τη διαδρομή της. Από το απόγευμα σήμερα θα ρίξει τον δορυφόρο, από τον οποίο παίρνουμε το αναλογικό σήμα στις τηλεοράσεις μας και έτσι για δεύτερη φορά το μαύρο θα κυριαρχήσει στις οθόνες μας. Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί τα μέλξη του που επί τέσσερις μήνες συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Πάτρας, να δώσουν παρών περιφρούρησης στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού. Στην ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ-ΕΡΑ αναφέρεται το σχετικό κάλεσμα συμπαράστασης:
 

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

Η κυβέρνηση του “μαύρου” σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ “ρίχνει” και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.

Ρίχνουν ξανά “μαύρο” εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Και το σπουδαιότερο,

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του “μαύρου” να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

             Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.
            Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ».

Κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για παρουσία στην ΕΡΑ Πάτρας

«Σύντροφοι.ισσες

Από σήμερα το πρωί η ΕΡΑ Πάτρας μας καλεί όλους στο Δασύλλιο στις εγκαταστάσεις της για να αποτρέψουμε με την παρουσία μας οποιαδήποτε προσπάθεια της Κυβέρνησης να σιγήσει την ελεύθερη φωνή της ΕΡΑ και της ΕΡΤ.

Δείτε το δελτίο τύπου που έχουν αναρτήσει οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο ertopen.com

Να στηρίξουμε όλοι και όλες με την παρουσία μας την ελεύθερη φωνή της ΕΡΤ.

Ολοι και όλες σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στις 6 μμ στο Δασύλλιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια: