ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Eις ερχόμενην Τρίτην τα σπουδαία από την «μπάζα» που παντελόνιασε ο μακρυχέρης απ’ το καρναβαλικό χρηματοκιβώτιο της Πάτρας

Δεν περιείχε ακριβώς ναπολεόνια, όπως το εικονιζόμενο χρηματοκιβώτιο, αλλά και ευρώπουλα που ήσαν του έκαναν του κυρίου, γι αυτό τα παντελόνιασε!


Tην ερχόμενη Τρίτη συνεχίζεται η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Καρναβαλικού Οργανισμού της Πάτρας που ξεκίνησε χθες σε περιέργως όχι θυελλώδες κλίμα, αν εξαιρέσει κανείς τις έντονες αντιδράσεις της δημοτικής συμβούλου Ήρας Κουρή. Και εκφράζεται η ελπίδα να μην είναι προάγγελος συμβιβασμών αυτή η νηνεμία στους κόλπους της δημοτικής αρχής! 


Παρών στη συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Χάρης Καρκούλιας, αλλά και οι υπάλληλοι του λογιστηρίου, όχι όμως και ο εξωτερικός λογιστής, κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος θα παρίσταται στη συνεδρίαση της Τρίτης. Εκεί αναμαίνεται να υπάρξει αντιπαράθεση, αφού ο κριθείς τελικώς ως υπαίτειος της κατάχρησης δημοσίου χρήματος θα υποστεί βαριές κυρώσεις, σύμφωνα με τον νόμο!

Ο κ. Καρκούλιας επέμενε και χθες και μάλιστα ενώπιον των εργαζομένων ότι έχει πέσει θύμα αλλά αναγνώρισε κι όλας ότι ο τρόπος διαχείρισης αποτελούσε προσωπική του ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από το thebest.gr η τρύπα στο ταμείο εκτιμάται ότι αγγίζει τις 56.000 ευρώ ενώ το Δ.Σ. συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να προσληφθεί ένας τρίτος λογιστής για να κάνει έλεγχο.


Για διαρροή εγγράφων από το ταμείο που έχουν στόχο να τον πλήξουν έκανε λόγο ο Χάρης Καρκούλιας και ζήτησε επιτακτικά να κλείσει το ταμείο.

Ψυχραιμία μέχρι να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί  συνέστησε ο Αλέξης Σκαρμέας, ενώ παρών στη συνεδρίαση ήταν και  ο Κώστας Χριστόπουλος που συνέστησε επίσης χαμηλούς τόνους αν και άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο διαχείρισης.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση που ψηφίστηκε ομόφωνα ήταν αυτή του Αλέξη Σκαρμέα, για επαναφορά της διαχείρισης στη νομιμότητα, νέα συνεδρίαση παρόντος του εξωτερικού λογιστή και εν συνεχεία εκ νέου αποφάσεις. Η άποψη του κ. Σκαρμέα θεωρήθηκε ώς η πλέον ενδεδειγμένη για την ώρα. Εκτενής συζήτηση έγινε και για την άμεση επαναφορά της διαχείρισης στην νομιμότητα.

Το θέμα της μαύρης τρύπας θα συζητηθεί και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση του κ. Καρκούλια.

Σας φαίνονται πολύ συνεναιτικά αυτά; Κι εμένα. Ωστόσο υπομονή έως την Τρίτη που θα έχουμε το πρώτο τετατέτ των εμπλεκομένων στην υπόθεση! 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: