ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έφυγε από τη ΔΤ, πριν ζεστάνει καρέκλα: «Δεν ξέρετε να κάνετε πάνελ, άντε γειά σας»

"Ρε τι με φέρατε μόνο εδώ. Να κλάνω τι; Να μιλάω μόνος μου", είπε στους συντελεστές της εκπομπής και λάκιξε!




Με εντάσεις ξεκίνησε η ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης αφού ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, όταν είδε ότι είναι ο μόνος βουλευτής στο πάνελ έφυγε εκνευρισμένος.

"Είχα πάει καλεσμένος στη δημόσια τηλεόραση και έφυγα γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οταν κάνεις ένα πάνελ για να μιλήσεις πολιτικά κοιτάς να υπάρχει μια ισορροπία. Είχαν καλέσει τον Γιάννη Μανώλη και δύο δημοσιογράφους, δεν έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, αλλά να βγω τώρα χωρίς να υπάρχει άλλος βουλευτής να κάνω τι; Τι να πώ; Να μιλάω μόνος μου; Και τους είπα, δεν ξέρετε να κάνετε πάνελ άντε γειά σας, είπε  ο κ. Γιακουμάτος .

Όπως δημοσιεύει το Newsit.gr η αρχισυνταξία της εκπομπής αναφέρει ότι στο πάνελ υπήρχαν εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων. Ο Γιάννης Μανώλης, από τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μέλος της ΚΠΕ, ΠΑΣΟΚ.

(Πηγή: apokalipseto.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: