ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή» αποτελεί η έφοδος της αστυνομίας στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Τους ντόπιασε η ευαίσθησία που  δείχνουν οι ευαισθητοποιημένοι γιατροί στο πρόβλημα των εχόντων ανάγκη ανασφάλιστων ασθενών.


Η ενόχληση των «κυβερνητικών εγκεφάλων» ότι «τα κινήματα αλληλεγγύης καλύπτουν με τη δράση τους ορισμένα από τα τεράστια κενά που έχει αφήσει η ελέω Μνημονίου διάλυση του κοινωνικού κράτους», είναι εμφανής,διότι που το συγκεκριμένο ιατρείο «συνιστά ένα έξοχο παράδειγμα για το πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η συνεργασία ενός προοδευτικού δήμου με τα κινήματα πολιτών». Κι ωστόσο σημειώθηκε επέμβαση του κράτους σε βάρος του.
Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:


«Η σημερινή έφοδος της αστυνομίας και του ΕΟΦ στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και την κοινή λογική. Ακόμα και για μια κυβέρνηση που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της πολιτικής αναξιοπρέπειας, αποτελεί τομή το να επιτίθεται σε μια εθελοντική ιατρική δομή που έχει προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο. Τι επιδιώκουν άραγε οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι; Μα τόσο πολύ ενοχλούνται από το ότι τα κινήματα αλληλεγγύης καλύπτουν με τη δράση τους ορισμένα από τα τεράστια κενά που έχει αφήσει η ελέω Μνημονίου διάλυση του κοινωνικού κράτους; Ή μήπως εξοργίζονται με το ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού συνιστά ένα έξοχο παράδειγμα για το πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η συνεργασία ενός προοδευτικού δήμου με τα κινήματα πολιτών; Όπως και να ‘χει, ας σταματήσουν εδώ. Λίγη ντροπή πια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: