ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Πατρέων: Aν η Πάτρα και οι Πατρινοί έχουν τέτοιους φίλους, τότε τι τους θέλουν τους εχθρούς;

Φωτογραφία αρχείου, από την πρόοδο του έργου.


Καρφί δημάρχου Πατρέων Δημαρά προς Περιφερειάρχη Δυτ. Στερεάς Απ. Κατσιφάρα

Mε αφορμή  την ανακοίνωση  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά την απάντηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ  για τη σύμβαση του  έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Περιοχών Βλατερού – Δασυλλίου- Καβουκάκι – Γούβας», από τον Δήμο Πατρέων επισημαίνονται τα εξής: 

Ο κ. Κατσιφάρας με το έγγραφο της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας  έβαλε στην Πάτρα  πρόστιμο 4.200.000 ευρώ, δηλαδή  ποινή 100% στη χρηματοδότηση του έργου και απένταξη. 

Το κράτος, με την απάντηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, υποδεικνύει στον κ. Κατσιφάρα ότι το πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει,  είναι το ανώτερο μέχρι 87.000 ευρώ και το έργο προχωράει κανονικά. 

Aν η Πάτρα και οι Πατρινοί  έχουν τέτοιους φίλους, τότε τι τους θέλουν τους εχθρούς.

Δυνητική αργία στον υπάλληλο για τον οποίο διαπιστώθηκαν οικονομικές ατασθαλίες στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών

O Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, μετά την ομόφωνη   εισήγηση του Κοινού Πειθαρχικού Συμβουλίου Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, θέτει  σε δυνητική αργία τον υπάλληλο για τον οποίο διαπιστώθηκαν οικονομικές ατασθαλίες στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών,  έως ότου αποφανθεί οριστικά το Πειθαρχικό για το θέμα. 

Yπενθυμίζεται ότι από την ΕΔΕ που διέταξε ο Δήμαρχος για την διαπίστωση ενδεχόμενων  πειθαρχικών ευθυνών, σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των δημοτικών νεκροταφείων,  προέκυψαν σοβαρά στοιχεία κακοδιαχείρισης  και υπεξαίρεσης. 

Ήδη από τα πρώτα στοιχεία  της ΕΔΕ που διενεργείται από την  Γενική Διευθύντρια του Δήμου κ. Ελένη Αλεξοπούλου, εντοπίστηκε και παραπέμφθηκε από τον Δήμαρχο στον Εισαγγελέα και στον Γενικό Ειπθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης η υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση χρημάτων από τον συγκεκριμένο υπάλληλο του Ά Κοιμητηρίου.

Από Δευτέρα τα επιδόματα

Από την αρμόδια Αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου αρχίζει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Ιουνίου- Ιουλίου 2013 προς τους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: