ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Καλό ταξίδι Προεδρίνα» από Πανελλαδικό Σωματείο Προσωπικού ΜΙΣΚΟ «Η Ενότητα»



Από Πανελλαδικό Σωματείο Προσωπικού ΜΙΣΚΟ «Η Ενότητα», σχετικά με τον θάνατο της πρώτης του Προέδρου Ανδριάνας Πεταλά, που έφυγε, σήμερα Πέμπτη10 Οκτωβρίου, από την ζωή πλήρης ημερών, εξεδόθη συλλυπητήριο ψήφισμα, ενώ τα μέλη του εκφράζουν τα συναισθήματα λύπης τους και συμπαραστέκονται στους οικείους της, μη παραλείποντας να απευθύνουν στην αείμνηστη καλό κατευόδιο και καλό ταξίδι στην πρώτη Προεδρίνα τους.

Το ψήφισμα του Σωματείου είναι το παρακάτω:  




«Με συγκίνηση, αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε την πρώτη Πρόεδρο του σωματείου μας, Ανδριάνα Ανδρέου Πεταλά.

Μια απλή εργαζόμενη, στη ΜΙΣΚΟ, ήταν η Ανδριάνα που μοχθούσε για το μεροκάματο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις για συνδικαλισμό.

Ήταν, όμως, αγωνίστρια και δεν άντεχε την αδικία και την εκμετάλλευση. Με αυτά τα όπλα και την αγάπη των συναδέλφων της, που αναγνώρισαν την αγωνιστικότητα της, πρωτοστάτησε στο να φτιάξουμε ένα σωματείο αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων και ανέλαβε την προεδρία του.

Υπήρξε πρότυπο συνδικαλίστριας, έδρασε πάντα με τιμιότητα και ανιδιοτέλεια. Μας δίδαξε ήθος, συνέπεια, αγωνιστικότητα. Καλό Ταξίδι Προεδρίνα. Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: