ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Κυνήγι στους Έλληνες ομογενείς από τους νεοναζί

Το νεοναζιστικό ρατισιστικό Τάγμα ΑΖΟΦ δραστηριοποιείται εναντίονν κ΄παθε ξένου στην Ουκρανία, ανεξαρτήτων εάν είναι ρωσικής ή ελληνικής καταγωγής. Διαμαρτυρίας της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα. ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ πάνω στον σύνδεσμομ για να δείτε το βίντεο:

https://periodista.gr/top-stories/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%b6%cf%8c%cf%86-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81/

 

«Τώρα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ, τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μαριούπολης, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των αμάχων, σκοτώνει και Ουκρανούς ελληνικής καταγωγής»

Τον εσωτερικό εχθρό, κυνηγούν οι νεοναζί του Τάγματος ΑΖΟΦ, τον οποίο εχθρό οι νεοναζί βλέπουν στο πρόσωπο κάθε μη Ουκρανού και ειδικά σε αυτό των Ρώσων και Ελλήνων κατοίκων. Είναι το Τάγμα που δραστηριοποιείται τουλάχιστον από 8ετίας, όταν η επέμβαση των Δυτικών κρατών ώθησε στην ανατροπή της νόμιμης φιλορωσικής κυβέρνησης και στην επιβολή του σημερινού φιλοδυτικού προέδρου, εγκαθιστώντας  την αντιπαλότητα μεταξύ φιλορώσων της Ουκρανίας, που αποτελούν περίπου το 30% του πληθυσμού της και των φιλοδυτικών Ουκρανών ΝεοΝαζί.

Σε ανάρτησή της στα social media η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα αναφέρει ότι:

«Τώρα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μαριούπολης, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των αμάχων, σκοτώνει και Ουκρανούς ελληνικής καταγωγής, όπως στο Σαρτανά, με πυραύλους Grad. Η Ρωσία θα βάλει τέλος σε αυτό!».

Σημειώνει επίσης ότι:

«Εδώ και 8 χρόνια καταδικάζουμε την άνοδο του νεοναζισμού στην Ουκρανία. Η Δύση έκανε πως δεν βλέπει, παράλληλα εξόπλιζε και εκπαίδευε τους εκεί ναζιστές, το κάνει και σήμερα!».

Πρόκειται για αυτούς που δραστηριοποιούνται στο πλευρό της κυβέρνησης, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με την Δύση, έσπρωξαν την ουκρανική κυβέρνηση στην αναζήτηση ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ, αφυπνίζοντας την ρωσική ηγεσία της Ομοσπονδίας, που ένοιωσε κάτω από την μύτη της χώρας τους, την καυτή ανάσα των αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιοχές γύρω από την Μαριούπολη φιλοξενούν σημαντικό αριθμό Ελλήνων ομογενών. Οι στρατιωτικές συγκρούσεις στην περιοχή έχουν ήδη κοστίσει τη ζωή αρκετών από την κοινότητα αυτή, ειδικά στην κωμόπολη Σαρτανά, που βρίσκεται στις βορειοανατολικές παρυφές του λιμανιού της Αζοφικής Θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: