ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Μαρία Κανελλοπούλου (τ. βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ): Δεν με ρώτησαν

Στη Συναυλία Ειρήνης που διοργανώνει αύριο στα Προπύλαια της οδού Πανεπιστημίου η «Αλληλεγγύη για Όλους» συμμετέχει και η γνωστή στους Αχαιούς, από την επιτυχημένη θητεία της ως βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Μαρία Κανελλοπούλου η οποία μιλώντας στο Ρ/Σ  105,5 Στο Κόκκινο - σήμερα 28 Μαρτίου τόνισε πως αν και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» οι παρουσιαστές δεν την ρώτησαν τίποτα για την αυριανή συναυλία.

«Προφανώς και αυτοί έχουν τις δεσμεύσεις τους και επειδή το ξέρω τι σημαίνει αυτό, το σέβομαι» επισήμανε μεταξύ άλλων η κα Κανελλοπούλου μιλώντας στη Μαρία Θανασούλια και τον Κώστα Σαββόπουλο.

Η αυριανή συναυλία στοχοποιήθηκε και αποσιωπήθηκε παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν δεκάδες καταξιωμένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί οι οποίοι ξεκάθαρα υποστηρίζουν την ειρήνη και καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όλη αυτή η τακτική αποσκοπεί ώστε να μειωθεί η εμβέλεια της καθώς «φοβούνται ότι θα μετατραπεί σε κάτι άλλο από συναυλία Ειρήνης» σημείωσε η κα Κανελλοπούλου.

«Για εμάς η ειρήνη είναι στο DNA μας, η ειρήνη και η υπεράσπιση της και η ελπίδα της και το όνειρο μας είναι στο DNA μας, δεν μπορούν να μας τη βγουν σε αυτό το πράγμα. Εμείς δεν είμαστε επιλεκτικά με την Ειρήνη» τόνισε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Η ΕΡΤ «φίμωσε» τον καλλιτέχνη Δημ. Μητσοτάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: