ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ενάμισι δισ. σε αυτούς τους τελευταίους επτά μήνες!

 

Αυτή είναι η ακρίβεια Μητσοτάκη που ζει ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, οι καταναλωτές που παίρνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος!


«Επτά μήνες τώρα φωνάζουμε, καταγγέλλουμε, ότι υπάρχει αισχροκέρδεια και καρτέλ στην ενέργεια. Ο κ. Μητσοτάκης λέει ψέματα, δείχνει ανοχή στα καρτέλ και μας λέει λαϊκιστές. Πριν από ένα μήνα στη Βουλή του ζήτησα να παρέμβει και μου είπε πως δεν υπάρχουν υπερκέρδη. Μετά την απόφαση της Κομισιόν και την οδηγία που έδωσε να φορολογηθούν αυτά τα υπερκέρδη σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγκάστηκε χθες να ψελλίσει ότι υπάρχουν κάποια κέρδη αλλά δεν ξέρουμε πού θα τα βρούμε.

Ενάμισι δισ. σε αυτούς τους τελευταίους επτά μήνες. Αυτή είναι η ακρίβεια Μητσοτάκη που ζει ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, οι καταναλωτές που παίρνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος. Που έχει οδηγήσει σε ακρίβεια σε όλα τα βασικά είδη κατανάλωσης, καθώς ο πληθωρισμός έχει σκαρφαλώσει πάνω από το 7%.

____________

ΔΕΙΤΕ το βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: