ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Με Ρώρο και Θωΐδη αύριο μεσημέρι στο RadioGamma

 

Συζήτηση για την αγορά της Πάτρας και φυσικά το επερχόμενο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., του οποίου οι προεργασίες, έχουν τροχιοδρομηθεί!

 
Αύριο Παρασκευή στις 12 μ. με τον Θωΐδη Πολυχρόνη, στην συχνότητα του RadioGamma 94,00 fm θα παρακολουθήσουμε την συζήτηση με τον Γ. Ρώρο, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο Πατρέων της παράταξης «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» και πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. 
 
Η συζήτηση θα αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην εμπορική αγορά της Πάτρας και φυσικά το επερχόμενο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., του οποίου οι προεργασίες, με συνελεύσεις και ψηφοφορίες για ανάδειξη αντιπροσώπων, έχουν τροχιοδρομηθεί.

Ο οικοδεσπότης Πολυχρονης Θωιδης σημειώνει οτι η εκπομπή αποφάσισε να προβάλει τις θέσεις των κομμάτων που έχουν συνέδριο, μέσω των τοπικών στελεχών τους, προκειμένου ο πολίτης να έχει πλήρη ενημέρωση.
 
Σωστή η πρόθεσή του, καθότι βοηθά στην ενημέρωση των πολιτών, σε μία εποχή που τα κωλο-πετσωμένα ΜΜΕ έχουν καταργήσει τις εκπομπές πολιτικού λόγου, αντικαθιστώντας τες με εκπομπές του τύπου «Μούλα, Σούλα, πούλα» ή μας έχουν πήξει με άλλες εκπομπές μαγειρικής κ.α. Κυρίως όμως η πρωτοβουλία του Σταθμού συνεισφέραι στην διεύρυνση της Δημοκρατίας.
 
Καλή μας ακρόαση! Ακόμη και εάν κάποιος μπορεί να διαφωνεί... 
Διότι κατά την Θεμιστόκλειο ρήση: «Πάταξον μεν, άκουσον δε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: