ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Στρατιωτικό όρκο, έδωσε σήμερα ο Δημ. Παπαδόπουλος

 

 

Είναι  από τους στυλοβάτες της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών» και επικεφαλής της Νεολαίας, παράλληλα ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Πάτρας!

 


Ορκίστηκε σήμερα ο Δημ. Παπαδόπουλος, στέλεχος της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η ορκωμοσία  έλαβε χώρα στο παραμεθόριο τάγμα  της ητι8λήνης, όπου παρουσιάστηκε από τις 8 Μαρτίου  για να υπηρετήσει το 9μηνο της θητείας του.

Από το πρωί της 3 Μαρτίου τον κατευόδωσε, από τον σιδηροδρομικό  σταθμό της ΤραινΟΣΕ στην Πάτρα, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος μαζί με τα στελέχη Γρηγόρη Μαρκέτο και Ηλία Κωνσταντάτο, ενώ πολλοί φίλοι και σύντροφοι τον συνόδευσαν από το διαδίκτυο με τις ευχές τους για καλή θητεία.

Είναι  από τους στυλοβάτες της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών» και επικεφαλής της Νεολαίας, παράλληλα ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Πάτρας.

Μπαίνοντας στο λεωφορείο στις 3 Μαρτίου για να πάει στον Πειραιά και με πλοίο της Μπλουστάρ να καταφθάσει στο ακριτικό νησί, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό διά χειρός, από το σκαλοπάτι του οχήματος, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Το Istologio G. Mosxou ''έπιασε'' τον υποψήφιο φαντάρο, την ίδια ημέρα, ευρισκόμενον εν πλω και άκουσε την αγωνία του, για το μέλλον της παράταξης. Ναι της παράταξης, όχι της θητεία του.

«Φεύγω για να υπηρετήσω, πάνω που έχουμε καταστρώσει ένα δυναμικό πρόγραμμα» και δυστυχώς εγώ θα λείπω είπε σε τηλεφωνική συζήτηση που είχε ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou, μαζί του! Και αυθόρμητα ''εξομολογήθηκε'': «Ομολογώ ότι με συγκίνησε ο Ρώρος που ήρθε με την παράταξη να με χαιρετήσει», αποκάλυψε.  

Του ευχόμαστε καλό στρατιώτης  και σύντομα πάλι κοντά μας, όπως επιθυμούν όσοι τον γνώρισαν από κοντά, αυτόν τον άριστο και άδολο νέο.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: