ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Καυστικός από το δελτίο του ΙΟΝΙΑΝ ΤV ο Αλ. Τσίπρας

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο όλη την συνέντευξη.

 

«Η ρήτρα αναπροσαρμογής στα τιμολόγια των πολιτών έχει την υπογραφή Μητσοτάκη» είπε - Δηλώσεις του βουλευτή Κώστα Μάρκου

Για «κραυγή αγωνίας» από τους εμπόρους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λόγω της ακρίβειας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο κανάλι ΙΟΝΙΑΝ ΤV.

«Η βασική κραυγή αγωνίας που άκουσα σήμερα από τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας είναι ότι αν συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση, σε λίγο οι επιχειρήσεις θα είναι μη βιώσιμες. Τα νοικοκυριά σχεδόν στην τρίτη βδομάδα του μήνα μένουν χωρίς εισόδημα. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι δεν καταναλώνουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι αυτό δημιουργεί μια εξίσωση που είναι “άλυτη”: «ψηλότεροι λογαριασμοί ρεύματος, χαμηλότερος τζίρος, συσσωρευμένα χρέη».

Επίσης είπε χαρακτηριστικά: Η ρήτρα αναπροσαρμογής στα τιμολόγια των πολιτών έχει την υπογραφή Μητσοτάκη!

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΥ

Παράλληλα, για την επίσκεψη του  Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Μάρκου που τον συνόδευε σε δελτίο που εξέδωσε αναφέρει:

«Οι παραγωγικές τάξεις και η νεολαία της Αχαΐας υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε εκτεταμένα με εκπροσώπους τους.

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου δεν κατάφερε να βρίσκεται παρούσα λόγω ασθένειας. (Είναι γνωστό ότι προσεβλήθη από κορονοϊό, η ίδια και ο σύζυγός της)

Στο επίκεντρο της επίσκεψης τέθηκαν τα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του κινδύνου της κοινωνικής συνοχής στον οποίο οδηγείται η χώρα μας. 

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, (σ.σ.: αλλά και ο Κώστας Μάρκου), σε κάθε αφορμή κατά την σημερινή περιοδεία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία αυτήν την περίοδο οφείλονται στην απουσία αποτελεσματικής διαχείρισης από την Κυβέρνηση και ειδικά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Η ανταπόκριση από τον κόσμο που ήρθε σε επαφή μαζί τους, ήταν η ευχή να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω καταστροφική πορεία που συνεπάγεται ο τρόπος που κυβερνάται ο τόπος».

Παράλληλα, όπως σχολίασε σήμερα ο βουλευτής Κώστας Μάρκου σε ραδιοφωνικό σταθμό, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση  στην χώρα μας ξεκίνησε πριν ενσκήψει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα αποτελέσματα του οποίου ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Τούτου δοθέντος, εστίασε στην ανάγκη που υπάρχει να αλλάξουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: