ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Απελπισία, ακόμη 60 νεκροί σήμερα από τον κορονοϊό

 

«Φρένο» έβαλαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων στις προαναγγελίες του Θάνου Πλέυρη και εισηγήθηκαν να μην υπάρξει χαλάρωση των μέτρων τουλάχιστον μέχρι την Πρωτομαγιά!

Ο ΕΟΔΥ κατέγραψε μέχρι σήμερα 30 Μαρτίου  τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες τα οποία ανέρχονται σε 22.451, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό μέσα σε 24 ώρες είναι 60, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 27.454 θάνατοι.  Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.009.333. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 189 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.330 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μετά τα παραπάνω, «φρένο» έβαλαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων στις προαναγγελίες του Θάνου Πλέυρη, καθώς εισηγήθηκαν να μην υπάρξει χαλάρωση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού -τουλάχιστον μέχρι την Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του avgi.gr, η έξαρση των επιδημιολογικών δεδομένων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα δεν έδωσε περιθώρια στους επιστήμονες, ώστε να ανάψουν το «πράσινο φως» για περαιτέρω αποκλιμάκωση.

Επομένως, παραμένει ενεργό το πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στην εστίαση, ενώ οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίσουν να κάνουν rapid test για τους εξωτερικούς χώρους. Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Πλέυρης στο πρόσφατο παρελθόν είχε αφήσει ορθάνοιχτο το σενάριο να απελευθερωθεί η πρόσβαση ακόμα και σε κλειστούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: