ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Ζελένσκι να μιλήσει και για την Κύπρο

 

Σημαντική πρωτοβουλία η αποψινή συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια - "Όχι" από Αυστρία σε ομιλία Ζελένσκι στην αυστριακή Βουλή


Αρνητικά απάντησε η Αυστρία στο αίτημα του Ουκρανού προέδρου, Βολιντίμιρ Ζελένσκι για ομιλία στην αυστριακή βουλή.

Τα κόμματα SPÖ (σοσιαλιστικό) and FPÖ (Δεξιά) εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, υπογραμμίζοντας ότι η Αυστρία είναι ουδέτερη χώρα και ότι ο Ζελένσκι θα μεταφέρει την εικόνα μόνο από τη μία πλευρά.

Την πρόσκληση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε απευθύνει το νεοφιλελεύθερο κόμμα NEOS, το οποίο και κατηγόρησε τα κόμματα που διαφώνησαν για διαστρέβλωση της έννοιας της ουδετερότητας

Ο Ουκρανός πρόεδρος θα μιλήσει στην ελληνική Βουλή την Πέμπτη, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση.

Σημαντική πρωτοβουλία η αποψινή συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας για την αποψινή μεγάλη συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια με αίτημα να σταματήσει η φρικαλεότητα στην Ουκρανία. 

«Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί ενοχλεί αυτή η πρωτοβουλία με σημαντικότατους καλλιτέχνες, με πολύ σπουδαία διαδρομή. Δεν δίνουν μόνο κραυγή αγωνίας για τον πόλεμο, αλλά μαζεύουμε και χρήματα να δοθούν στους άμαχους, που γίνονται πρόσφυγες, στα νοσοκομεία» υπογράμμισε.

Με αφορμή δε την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Απριλίου ομιλία που θα απευθύνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή, ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα ο Ουκρανός πρόεδρος να μιλήσει και για την Κύπρο, όπου εδώ και 45 χρόνια έχει γίνει εισβολή και υπάρχει κατοχή. 
 
«Και εμφανίζεται η Τουρκία ως επιτήδειος ουδέτερος» είπε για τις πρωτοβουλίες της γειτονικής χώρας σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. «Ποιος, η Τουρκία; Ενώ η χώρα μας στέλνει όπλα» κατέληξε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: