ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ανθρωποκτονία από πρόθεση – Συνελήφθη η Πισπιρίγκου

Κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
  (INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)



Εισαγγελέας:  «Είναι ικανή να κάνει κι άλλα εγκλήματα» - Η σύλληψη έγινε ενώ η κατηγορούμενη συνομιλούσε με την Δ/ντρια του thebest.gr στο Μέσαντζερ!

Στη ΓΑΔΑ έφτασε υπό άκρα μυστικότητα η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας . Σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από την πίσω πόρτα έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η σύλληψη της Πισπιρίγκου έγινε λίγο μετά  την διαδικτυακή συζήτηση της διευθύντριας του thebest.gr Γιώτας Κοντογεωργοπούλου μαζί της. Η οποία όπως ανέφερε στο ίδιο μέσο ότι την έχασε ξαφνικά.

Με το thebest.gr και τη διευθύντρια σύνταξης του μέσου Γιώτα Κοντογεωργοπούλου μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που έγινε η σύλληψή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η δημοσιογράφος του thebest ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που έλεγαν στο mega ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας όταν εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger για να μάθουμε 20 λεπτά αργότερα ότι έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα". 

Παράλληλα εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στην Πάτρα αναφορικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.

Πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της συλληφθείσας και τηλεοπτικά συνεργία, ενώ όταν εμφανίστηκε η μητέρα της κατηγορούμενης, αυτή την τράβηξε στο εσωτερικό του σπιτιού, υπό τον φόβο του τυχόντος λιντσαρίσματος!

Τέλος, σύμφωνα με το σκεπτικό του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε από τον ανακριτή να εκδώσει ένταλμα σύλληψης της Πισπιρίγκου, μια γυναίκα που σκότωσε το ίδιο της το παιδί είναι ικανή να κάνει και άλλα εγκλήματα. Παράλληλα ανακινείται το ζήτημα έρυνας κια για τα άλλα δύο παιδιά.

Επισήμως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ (Αστυνομία) την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης.

Πιο συγκεκριμένα, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

 Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση – «Είναι ικανή να κάνει κι άλλα εγκλήματα» λέει ο εισαγγελέας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: