ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Κωνστ. Μητσοτάκης: Προσπάθεια να πλασαριστεί

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ειρωνική του ανάρτηση για τη «Συναυλία Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες

Με την ειρωνική ανάρτησή του για τη «Συναυλία Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες!

Στην προσπάθειά του να πλασαριστεί ως πολιτικός παράγοντας ο υιός Μητσοτάκης, εγγονός του... γκαντέμη, βρήκε την αφορμή και αυτή είναι  η «συναυλία ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στα Προπύλαια και στην οποία θα συμμετάσχει πλήθος καταξιωμένων τραγουδιστών σχολίασε με ένα άκρως προσβλητικό και ειρωνικό σχόλιο ο γιος του πρωθυπουργού.

·       Γιώργος Νταλάρας,

·       Δημήτρης Πουλικάκος,

·       Τάνια Τσανακλίδου,

·       Μαρία Κανελλοπούλου,

·       Χρήστος Θηβαίος,

·       Γλυκερία,

·       Φοίβος Δεληβοριάς,

·       και πολλοί άλλοι συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία της 29 Μαρτίου στα Προπύλαια στην Αθήνα.

Και μέσα από το προφίλ του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στην οποία απαξιοί ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών με πολυετή πορεία στο χώρο.

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», σχολιάζει στην ανάρτησή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άκρως προσβλητικό σχόλιο του γιου του Πρωθυπουργού στην αντιπολεμική συναυλία ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων στα social media.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: