ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η ΕΡΤ «φίμωσε» τον καλλιτέχνη Δημ. Μητσοτάκη


Ακυρώθηκε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα, καθώς αυτός ήταν ένας άλλος Μητσοτάκης διαφορετικός από τους συνηθισμένους!

Φιμώθηκε με εντολή άνωθεν, από την διοίκηση της ΕΡΤ ο γνωστός δημιουργός Δ. Μητσοτάκης, όπως κατήγγειλε με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Κι αυτό έγινε  με εντολή του Μαξίμου, αφού  ακυρώθηκε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα, καθώς επρόκειτο για έναν Μητσοτάκη διαφορετικό από τους συνηθισμένους!

Είναι γνωστό πως τα κρατικά κανάλια, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, ανήκουν στην εποπτεία του Κυρ. Μητσοτάκη προσωπικά. Έτσι στο άκουσμα της συμμετοχής του Δημ. Μητσοτάκη στην αυριανή συναλία υπέρ της Ειρήνης στα Προπύλαια, έπεσε.. μαύρο στον καλλιτέχνη. 

Η ΝΔ και το Μαξίμου βρίσκονται σε πολεμική αντιπαράθεση με το αντιπολεμικό κίνημα, το οποίο επέκρινε την αποστολή όπλων στην Ουκρανία με προσωπική απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ ο 20χρόνος γιος του Κωνσταντίνος, κάνοντας το παρθενικό ντεπούντο στα σόσιαλ μίντια, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, χλεύασε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες στην συναυλία και ο γυρολόγος Γρ. Ψαριανός τοποθετηθείς από την ΝΔ σε κοινωνική δομή, χλεύασε ως φιλοπουτινιστές ναζί τους καλλιτέχνες και τους διοργανωτές, χαρακτηρίζοντάς τους ''φασισταριά,, ''υπεραμόρφωτοι'', κάτι που επέσυρε την δικαστική προσφυγή εις βάρος του.

Πολύ περισσότερο για τον εικοσάχρονο υιό, που γαλουχείται στα... νάματα της Μητσοτάκειας αριστείας! Και φαίνεται πως σύσσωμη η... αγία οικογένεια των οφσόρ και των απλήρωτων δανείων, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την επικράτησή και παραμονή της στην εξουσία, γι αυτό ρίχνει στην μάχη και το θλιβερό τέκνο της, που θα γίνει βορά των λεχαριών της δημοσιότητας σε λίγο! 

Διότι όταν βγάζεις το πρόσωπό σου στο πολιτικό μεϊντάνι, απεκδύεσαι του δικαιώματος  να διαμαρτυρηθείς γι αυτό. Ανεβαίνεις, ή σε ανεβάζουν πιο ψηλά από τους άλλους, και έτσι γίνεται διακριτός στόχος, που βάλεσαι πανταχόθεν! 

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους, μνημείο χυδαίας έκφρασης:

 Γράφει συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης κ. Μητσοτάκης:

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου. Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: