ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Πολάκης απογύμνωσε τον Πλεύρη για το paxlovid


Το φάρμακο για covid19 το έδιναν σε νεφροπαθείς - Αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις οδηγίες μετά την ομιλία του στη Βουλή!

Λανθασμένα, με βάση τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου για τον κορονοϊό, paxlovid, το υπουργείο Υγείας το χορηγούσε και σε νεφροπαθείς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο FDA μιλάει για σαφή αντένδειξη χορήγησης του σε νεφροπαθείς.

Μάλιστα, φαίνεται πως τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον Παύλο Πολάκη, καθώς κατέβασαν το Δελτίο Τύπου από τη σελίδα του υπουργείου Υγείας, και αντικαταστάθηκε από ένα νέο το οποίο εμφανίζει σωστά τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου, που είχε βγει πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24/3, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης τονίζοντας ότι η χθεσινή του ομιλία στη Βουλή θα μείνει στην ιστορία και ως «πρώτη φορά διόρθωση ιατρικών ενδείξεων χορήγησης φαρμάκου από το βήμα της Βουλής».

Διαβάστε τι έγγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: