ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Συνελήφθη ο διοικητής του ναζιστικού τάγματος Αζόφ


Προσπαθώντας να διαφύγει από την Μαριούπολη, συνελήφθη μαζί του από Ρώσους και ο αναπληρωτής Διοικητής του διαλυμένου 503ου Συντάγματος των Ουκρανών Πεζοναυτών
 
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέλαβαν ζωντανό και περιέφεραν στο κέντρο της πόλης τον Διοικητή του ναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη.
 
Πλήθος που αντιλήφθηκε τον εν λόγω συλληφθέντα προσπάθησε να τον λιντσάρει, καθώς κατηγορείται για ωμότητες που είχαν υποστεί δεκάδες άνθρωποι από τα μέλη του ναζιστικού Τάγματος ποπυ διοικούσε.
 
Επίσης ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την Μαριούπολη, συνελήφθη από τους Ρώσους και ο αναπληρωτής Διοικητής του 503ου Συντάγματος των Ουκρανών Πεζοναυτών, οποίος όπως δήλωσε η μονάδα του αφού διαλύθηκε, δεσπάσθη σε μικρά τμήματα που διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση .
 
Φαίνεται πως η Μαριούπολη έχει περάσει στα χέρια των Ρώσων οριστικά, αφού πλέον δεν υπάρχει ίχνος αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: