ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Σφοδρή καταγγελία της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ


  

Σκηνές από την αλήστου μνήμης εποχή των συνταγματαρχών, θυμίζει η προσαγωγή συνδικαλιστών υγειονομικών!

 Σε μαύρες εποχές αλήστου μνήμης, που παραπέμπουν στα χρόνια του Συνδικαλιστικού Γραφείου, της κυβέρνησης-μαριονέτας των επίορκων συνταγματαρχών του 1967, είναι η χθεσινή προσαγωγή από την Ασφάλεια Πατρών των συνδικαλιστών υγειονομικών του Αγ. Ανδρέα και του ΠΠΝΠ!

Σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με την προσαγωγή συνδικαλιστών από το χώρο της Υγείας στην Ασφάλεια Πατρών. αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η Οργάνωση Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης του συνδικαλιστικού κινήματος των υγειονομικών, με την προσαγωγή στην Ασφάλεια Πατρών στις 23 Μάρτη 2022 των προέδρων των σωματείων εργαζομένων στα νοσοκομεία ‘’Άγιος Ανδρέας’’ και Πανεπιστημιακό, την περίοδο του περασμένου Σεπτέμβρη, με την δικαιολογία της παρεμπόδισης λειτουργίας των εκεί εμβολιαστικών κέντρων την 1 Σεπτέμβρη 2021.

Η ημέρα εκείνη ήταν η απαρχή του σχεδίου διάλυσης του δημόσιου χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας όταν εν μέσω πανδημίας η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση έθεσε σε διαθεσιμότητα τους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Με τη πράξη αυτή η Κυβέρνηση επιδίωκε να οδηγήσει στην απογύμνωση των νοσοκομείων της χώρας προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο ιδιωτικών συμφερόντων μέσα στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Τα σωματεία εργαζομένων πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των Διοικήσεων χωρίς να εμποδίσουν οποιαδήποτε υγειονομική παροχή υπηρεσιών.

Καλούμε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και τους διοικητές των δύο νοσοκομείων να σταματήσουν την διαδικασία αυτή που αποτελεί βάναυση ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δραστηριότητας και έχει σαν στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων για οποιαδήποτε μελλοντική ενέργειά τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: