ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Δίωξη στον Κ. Ζούλα που βόλευε κολλητό του στη.. ζούλα!

ΕΣΗΕΑ: Δίωξη στον «άριστο» Ζούλα και διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ για το «μαϊμού» ανταποκριτή στη Ρωσία

 

Και κατά τριών διευθυντικών στελεχών της ΕΡΤ για το «μαϊμού» πολεμικό... ρεπορτάζ από την Κυψέλη Αθηνών!

Έκθετη βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης στον στενό του συνεργάτη και πρώην διευθυντή του γραφείο τύπου του Μητσοτάκη, Κώστα Ζούλα. 

Μια επιλογή απολύτως προσωπική του πρωθυπουργού για την προεδρία στην ΕΡΤ αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας το 2019, που αποδεικνύεται «άριστη».

Όπως έγινε γνωστό το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε πειθαρχική δίωξη στους Κωνσταντίνο Ζούλα (πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ), Φώτη Καφαράκη (Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ), Γιάννη Τρουπή (Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ) και Άννα Παπασωτηρίου (υπεύθυνη τμήματος εξωτερικών ειδήσεων EΡΤ) για το φιάσκο με τον υποτιθέμενο ανταποκριτή στη Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα, ο οποίος βρισκόταν στην Κυψέλη Αθηνών --με μισθό της τάξης των 20 χιλ. ετησίως-- αλλά η κρατική τηλεόραση τον παρουσίαζε ότι βρίσκεται στη Μόσχα. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι βρισκόταν στη Μόσχα, δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και γι αυτό δεν εγκαλείται πειθαρχικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: