ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Κ. Μάρκου: Να αλλάξουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την χθεσινή περιοδεία στο κέντρο της Πάτρας, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Τσίπρα, με την συμμετοχή του εικονιζόμενου βουλευτή Αχαΐας Κώστα Μάρκου.

 


Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας για την επίσκεψη του  Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα


Οι παραγωγικές τάξεις και η νεολαία της Αχαΐας υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε εκτεταμένα με εκπροσώπους τους.

Τον Πρόεδρο συνόδεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου δεν κατάφερε να βρίσκεται παρούσα λόγω ασθένειας.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Μάρκου, βουλευτής Αχαΐας, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα τέθηκαν τα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του κινδύνου της κοινωνικής συνοχής στον οποίο οδηγείται η χώρα μας. 

Όπως μας τονίστηκε, σε κάθε αφορμή κατά την χθεσινή περιοδεία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία αυτήν την περίοδο οφείλονται στην απουσία αποτελεσματικής διαχείρισης από την Κυβέρνηση και ειδικά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Η ανταπόκριση από τον κόσμο που ήρθε σε επαφή μαζί μας, ήταν η ευχή να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω καταστροφική πορεία που συνεπάγεται ο τρόπος που κυβερνάται ο τόπος».

Τέλος, όπως σχολίασε σήμερα ο κος Μάρκου σε ραδιοφωνικό σταθμό, «η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση  στην χώρα μας ξεκίνησε πριν ενσκήψει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα αποτελέσματα του οποίου ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Τούτου δοθέντος, εστίασε στην ανάγκη που υπάρχει να αλλάξουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί».

 

Από την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο συνεταιριστικό εργοστάσιο παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων ''Πρώτο'' και τηναντάμωσή του με τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητή Ιατρικής Κώστα Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: