ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Η αληθινή δημοσκόπηση που δείχνει τον Τσίπρα νικητή


Πήρε κεφάλι με 18,2% στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1, ενώ 12,3% πήρε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο δελτίο του ALPHA!

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ακόμη να προηγείται η Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις των δύο αρχηγών των κυρίαρχων κομμάτων, ο Αλ. Τσίπρας πήρε κεφάλι με 18,2% στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1, ενώ 12,3% πήρε ο Κυρ. Μητσοτακης στο δελτίο του ALPHA. 

Παράλληλα με την συνέντευξή του χθες στο ΙΟΝΙΑΝ tv άλλα και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» και με την εύστοχη παρατήρησή του, ότι μπορεί να λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι «λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν» αλλά σίγουρα «κλεφτόδεντρα υπάρχουν» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκλεψε τις εντυπώσεις αφήνοντας --σε όσους παρακολούθησαν την συνέντυξη-- ευχάριστη  γεύση του αντιπολιτευτικού ευφυολογήματος, ενός νέου πολιτικού που ξέρει να χειρίζεται με άνεση τα πολιτικά νοήματα, μακρυά από ξύλινο πολιτικό λόγο. 

Όπως σωστά ερωτά το nonews-news “Αυτό δεν είναι δημοσκόπηση;”. 

Ε, εάν θεωρήσουμε ότι δεν είναι δημοσκόπηση, θα συμμφωνήσου τουλάχιστον ότι είναι πολιτική τάση της κοινωνίας, με ότι αυτό συνεπάγεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: