ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, κι από Δευτέρα πάλι μαζί

 

 

Νέο 1821, κι επανάσταση στους αγρούς και στους λειμώνες των κοντινών αποδράσεων, Παρασκευής δοθείσας και αργίας συνάμα, που συμπληρώνουν ένα πλούσιο τριήμερο ενόψει!


Πρώτη μέρα της πραγματικής Άνοιξης σήμερα, με λιακάδα και ευχάριστη  εμφάνιση της φύσης. Προοίμιο της εισόδου στις πασχαλινές ημέρες που φθάνουν σε τρεις βδομάδες, αφού αύριο τιμάται η Εθνική επέτειος της  Απελευθέρωσης, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς.

Αν και η ιστορία άλλα μας διδάσκει για το πότε ξέσπασε η επανάσταση  που οργάνωσε η Φιλική Εταιρεία, ας δεχθούμε για την συντομία του λόγου την ημέρα του Ευαγγελισμού, που όρισαν οι προεστοί Έλληνες κοτσαμπάσηδες, σε συνεργασία  με τους πολιτικούς κύκλους της εποχής, που ήθελαν την εξεγερτική δράση του λαού να εξελίσσεται ανάμεσα στους αυλόγυρους των μοναστηριών.

Ωστόσο αν και το ημερολόγιο γράφει ζωογόνος Άνοιξη, οι δείκτες του καιρού μόλις σήμερα το επιβεβαίωσαν. Και παρά ταύτα το βράδυ το τσουχτερό κρύο δεν μας αφήνει περιθώρια για να πειστούμε. Το καλοριφέρ ή το τζάκι είναι απαραίτητα συμπληρώματα, αρκεί να λειτουργούν εύρυθμα και οικονομικά, αλλά που είναι αυτά;

Κι ωστόσο σήμερα η κίνηση των οχημάτων στις εξόδους της πόλης, έδειχνε πως μπορεί η βενζίνη να έχει πάει στα ύψη, λόγω κυρίως της εγκληματικής και αλόγιστης πολιτικής Μητσοτάκη, όμως «ο σβέρκος του έλληνα, τον ζυγό δεν ανέχεται».

Νέο 1821, κι επανάσταση στους αγρούς και στους λειμώνες των κοντινών αποδράσεων, Παρασκευής δοθείσας και αργίας συνάμα, που συμπληρώνουν ένα πλούσιο τριήμερο ενόψει!

Χρόνια πολλά και με υγεία. Από Δευτέρα πάλι μαζί!

Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou    

Δεν υπάρχουν σχόλια: