ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Θύμιζε ... Μαδούρους και την παράτησαν καταγής!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Η φωτογραφία είναι αναρτημένη στις  14 Ιουνίου στις 2:19 π.μ.Κοσμείται με λεζάντα που αναφέρει: «Χωρίς τσίπα!!!». 
 
Πρόκειται για το Τελωνείο Θήρας,  της γνωστής παγκοσμίως  Σαντορίνης, που το επίσημο ελληνικό κράτος το Σάββατο 13 Ιουνίου, από το νησί αυτό, κήρυξε την έναρξη της τουριστικής περιόδου και κάλεσε κουστωδία κολλητών της δημοσιογράφων για να εορτάσουν το γεγονός. 
 
Την ταμπέλα, που μέχρι πρότινος κοσμούσε την κεφαλή της θύρας της οικονομικής υπηρεσίας, η διεύθυνση, προφανώς κατ' εντολή  άνωθεν, την αποξήλωσε, καθώς θύμιζε τους... Μαδούρους που κυβερνούσαν την χώρα. 
 
Και αυτοί οι αναμορφωτές του νέου κράτους της μαύρης ακρίδας, θεώρησαν καλό να την παρατήσουν καταγής...   
 
Μία παλιά κινέζικη παροιμία τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις τις χαρακτήριζε με το γνωστό πια: «Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...». 
 
Σήμερα άραγε, αρκεί μία εικόνα για να ξυπνήσει από την μακαριότητα και τον λήθαργο στον οποίο έχουν πέσει τα γκόλντεν μπόις του Μητσοτακικού εσμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: