ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Τώρα κινούν την αστυνομία και κατά δημοσιογράφων!


Πάτρα: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα ζήτησε να συλληφθεί ο Κωνσταντίνος Φλαμής

Πάτρα: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα πρωτοπόρος με στόχο τον Κωνστ. Φλαμή


Να μου ζήσεις Κικίλια. Εύγε petit Koulis (μικρέ Κούλη). Θα αδειάσετε τη γωνιά πολύ σύντομα και θα μείνουν να θυμόμαστε τα έργα σας. Σας φοβίζει η αποκάλυψη ότι είστε άχρηστοι κι ανίκανοι ακόμη και δύο γαϊδάρων άχυρα να μοιράσετε. Φοβόσαστε τα ΜΜΕ ακόμη και τα αδύναμα της περιφερειακής Ελλάδας και βάζετε μπροστά τα μεγάλα μέσα συντριβής.  


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr και με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο Πατρινός  δημοσιογράφος, τη σύλληψη του eεικονιζόμενου Κωνσταντίνου Φλαμή "διέταξε" ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας όπως αναφέρει. 

Να μη βγουν στον «αέρα» καταγγελίες συνοδών ασθενών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πάτρας, επιχείρησε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Ηλίας Θεοδωρόπουλος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Φλαμή. 

Ο διοικητής , σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, διέταξε  άντρες της ασφάλειας του νοσοκομείου (μέσω του ασύρματου που έφερε) να ειδοποιήσουν την αστυνομία και να συλληφθεί ο κ. Φλαμής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στον διάδρομο της κλινικής (εκτός της κλινικής-κοντά στο ασανσέρ). 

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, χωρίς καν να ρωτήσει τον δημοσιογράφο για την παρουσία του εκεί, άρχισε να ειδοποιεί την αστυνομία για να  τον συλλάβει.

Παρά το γεγονός ότι οι καταγγέλλοντες συνοδοί των ασθενών μετέφεραν στον διοικητή αυτοπρόσωπος τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ο ίδιος επέμενε να κληθεί η αστυνομία για να συλληφθεί ο δημοσιογράφος. 

Ο Κ. Φλαμής αποχώρησε από το νοσοκομείο ενώ για το θέμα έχει παρέμβει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) όπως και το σωματείο Ιπποκράτης. Η καταγγελία έφτασε μέχρι και το γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι βουλευτές Αχαΐας.

«Περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη του κ. Θεοδωρόπουλου στον οποίον υπενθυμίζω ότι δεν «σηκώθηκε» κάμερα μέσα στον χώρο της κλινικής, ενώ απευθύνθηκα προσωπικά στο γραφείο της προϊσταμένης, τηρώντας την δεοντολογία, για ποιο λόγο δεν υπήρχε φρούρηση από λιμενικό η αστυνομικό, καθώς ιδίοις όμμασι δεν εντόπισα κανέναν λιμενικό η αστυνομικό. 

Αν όντως δεν είδα  ή κάνω κάποιο λάθος σε σχέση με τη φύλαξη, επιφυλάσσομαι να ζητήσω συγγνώμη, αλλά μονό για την φύλαξη και όχι για την συμπεριφορά του κ. Διοικητή» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

αν επρόκειτο για "μεγαλοδημοσιογράφους" των Αθηνών τότε θα καθόταν "κλαρίνο" ο εν λόγω διοικητής , αλλά τα περιφερειακά ΜΜΕ που δίνουν αγώνα επιβίωσης χωρίς τα θαλασσοδάνεια τα απαξιώνουν.