ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κινέζικα κόλπα από ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ για Τσουκάτο

Με αβάσιμους συμψηφισμούς προσπάθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης να απαντήσει σήμερα, ως εκπρόσωπος τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες του κ. Τσουκάτου στη δίκη, όπου υποστήριξε ότι κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου έπαιρναν χρήματα, από τη Siemens. 


«Το 2000 οι χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από εταιρείες έφθασαν τα 16 δισ. δραχμές».«Τα χρήματα που πήρε ο Τσουκάτος από την Siemens το 1999 κατέληξαν πράγματι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ» κατέθεσε στη δίκη για τη σύμβαση «8002» μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και του ΟΤΕ και ο άλλοτε υπεύθυνος οικονομικών του κινήματος Σπύρος Αυγερινός. 

Σε μια κίνηση αντεπίθεσης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσπάθησε να ρίξει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να αρνηθεί ότι το νυν κόμμα του με τα υπέρογκα δάνεια "τα είχε πάρει". Μόνο που για κακή του τύχη τότε ο Συνασπισμός ήταν στο 1.5% και είναι μάλλον δύσκολο να σταθεί το ψωνισμένο από την google επιχείρημα. Την απάντηση άλλωστε είχε δώσει τότε ο ίδιος ο Λεωνίδας Κύρκος που είχε χαρακτηρίσει τις κατηγορίες αυτές, «βδελυρό ψέμμα».

Ο κ. Γεωργιάδης που καμαρώνει ως «ιστορικός» (άρα θα όφειλε να ερευνά περισσότερο από μια γρήγορη διαδικτυακή αναζήτηση πριν βγει να μιλήσει στα πάνελ) ανεπιτυχώς προσπαθεί να στήσει επιχειρήματα για να ξεπλύνει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας που αφήνουν έκθετα, τα δύο παλαί ποτέ μεγάλα κόμματα Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ, που επιμένουν ως σήμερα να κάνουν… τον Κινέζο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε τη Δευτέρα στην Δημόσια Τηλεόραση, για την υπόθεση της Siemens από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, η απάντηση της, ήταν ότι «δεν έχετε βρει τίποτα»….

"Αν βρήκατε την οποιαδήποτε χρηματοδότηση της Siemens όταν την έψαξαν όλα τα δικαστήρια και όλοι εσείς με εξεταστικές να βγείτε να το πείτε..." και η μπάλα αριστοτεχνικά... στον Μαδούρο.
Αντίστοιχη και η σημερινή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ... "ουδέν σχόλιον".

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: