ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Η δεύτερη συνάντηση του έργου CI NOVATEC

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη συνάντηση του έργου στην Ναύπακτο.


Οι τοπικές συνέργειες τουρισμού σε Αρχαία Ολυμπία, Καλάβρυτα και Ναύπακτο παρουσιάζονται στο Μπάρι

To παράδειγμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις τοπικές συνέργειες στον τουρισμό σε Αρχαία Ολυμπία, Καλάβρυτα και Ναύπακτο θα παρουσιάσουν στο Μπάρι της Ιταλίας τα μέλη της ομάδας του ευρωπαϊκού έργου CI NOVATEC-Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism Ecosystems.
Στη δεύτερη  τεχνική συνάντηση του έργου που θα πραγματοποιηθεί  στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2019, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπήσουν τα μέλη της ομάδας έργου Βασιλική Καραπάνου, Κωνσταντίνα Λάνταβου και  Μαίρη Στεργίου, οι οποίες θα αναφερθούν στα βήματα συνεργασίας που έγιναν στις πιλοτικές περιοχές που έχουν επιλεγεί και στις επόμενες ενέργειες που θα ακολουθηθούν.
 Στόχος του έργου, στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι η εστίαση στις Τοπικές Συνέργειες Τουρισμού (Local Tourism Clusters) που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ενίσχυσης των τοπικών οικονομιών εντός της διασυνοριακής περιοχής και αποτελούνται από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) με γεωγραφική συγκέντρωση, που παρέχουν υπηρεσίες στον ίδιο πελάτη (ή ομάδα πελατών), δηλαδή τον επισκέπτη, αλλά μπορεί να ανήκουν σε διάφορους κλάδους όπως αμιγώς Τουρισμού, Δημιουργική Βιομηχανία, Διατροφή, Εμπόριο, Αναψυχή, Μεταφορές κλπ.
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα  CI-NOVATEC, έρχεται να ικανοποιήσει μέσω της εφαρμογής μιας καινοτόμου μεθοδολογίας, τη συλλογή δεδομένων εμπειρίας βάσει αποτελέσματος από τον ίδιο τον επισκέπτη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν επιχειρηματικές και πολιτικές αποφάσεις, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας του τοπικού οικοσυστήματος Τουρισμού.
Το έργο συγχρηματοδοτείται με 867.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 και πραγματοποιείται σε συνεργασία με δύο έλληνες εταίρους, το Πανεπιστήμιο Πατρών – Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και την Περιφέρεια Ηπείρου και δύο ιταλούς εταίρους, την Περιφέρεια Απουλίας – Τμήμα Οικονομίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εδάφους και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι. Συνεργαζόμενοι εταίροι είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπρίντεζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: