ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Μα  είναι τόσο ηλίθιοι;
·         Αυτό το ξέρουν όλοι
·        Εκτός του συκοφάντη και του κανάλιου του…

·        Φώφη Γεννηματά: Αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο, επικίνδυνη για την Δημοκρατία», ενώ σχολιάζοντας την υπουργοποίηση των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Ο Πρωθυπουργός κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας. Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί. Πρωθυπουργός σε απόγνωση, μπροστά στην ήττα.
·        Το ιδεολογικό σας διαζύγιο είναι οριστικό και αμετάκλητο με κάθε προοδευτικό και αριστερό, αφήγημα.  Μια χαρά αντιμαδουριστές,  αντικομμουνιστές, αντιαριστεροί γίνατε…
·        Που είσαι Ανδρέα να τους σιχαθείς…
·        Έντονες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής περί την Ακρόπολη έχει προκαλέσει η ανέγερση κτηρίων που, λόγω του ύψους τους, θα παρεμποδίζουν τη θέα προς τον ιερό βράχο στο περιβάλλον της Ακρόπολης, εμβληματικού μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας.
·        Καλά τόσο καιρό που σηκώνονταν τα μπετά τι έκαναν οι αρμόδιοι του  πολιτισμού και του Περιβάλλοντος;
·        Τσιμέντο να γίνει παιδιά;
·        Κακοκαιρία Ωκεανίς : Ως Ωκεανίδες αναφέρονται θαλάσσια μυθικά πλάσματα και γενικά ενάλιες Νύμφες, με μορφή παρθένου κατά το άνω ήμισυ και ιχθύος κατά το κάτω, όμοιες με τις γοργόνες και άλλοτε με δύο ουραία πτερύγια. Ο Όμηρος αναφέρει δύο Ωκεανίδες, την Ευρυνόμη, η οποία κατά τον Ησίοδο ήταν η μητέρα των Χαρίτων, και την Πέρση ή Περσηίδα η οποία ήταν η σύζυγος του Τιτάνα Ήλιου και εξ αυτού μητέρα του Αιήτη και της Κίρκης, γνωστή επίσης Ωκεανίδα ήταν και η Λευκίππη. Στη Θεογονία του, ο Ησίοδος αναφέρει ότι ήταν 3.000, ωστόσο μνημονεύει μόνο σαράντα μία Ωκεανίδες ως κόρες του Τιτάνα Ωκεανού και της Τιτανίδας Τηθύος που έφθαναν τον αριθμό των 3.000 όσων ακριβώς και των ποταμίων θεοτήτων, τέκνα των αυτών γονέων.
·        Ούτε για τηγάνισμα ούτε για πήδημα…
·        Παλιόκαιρος…
·        Προγράμματος επιδότησης ενοικίου και δανείου, για 667.000 και 460.000 πολίτες αντίστοιχα.
·        Εσύ που είσαι στα όρια της επιβίωσης αλλά διαφωνείς με τα …ψίχουλα να ψηφίσεις  αυτούς που θα σου δώσουν παντεσπάνι…

·        Ο Αμβρόσιος έδιωξε από γηροκομείο ηλικιωμένο επειδή είναι ομοφυλόφιλος

·        Τι ψυχή θα παραδώσεις Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
·        Σκατόψυχε ….

·        Τοξικό μαύρο χιόνι- από την σκόνη των ορυχείων - έπεσε στη Σιβηρία , ανυπολόγιστη  οικολογική καταστροφή

·        Η κόλαση είναι εδώ , έργο ανθρώπινο…

·        Ένας νέγρος  που είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι του αυτοκινήτου του στον χώρο στάθμευσης ενός φαστ-φουντ, έγινε κόσκινο από τις σφαίρες αστυνομικών που του έριξαν τουλάχιστον 25 φορές στη βόρεια Καλιφόρνια στις αρχές του μήνα, κατήγγειλε χθες Τετάρτη η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. Σύμφωνα με τη Μελίσα Νολντ, έξι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του Ουίλι Μακόι, 20 ετών, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο στήθος, στο αυτί, στο χέρι και στους ώμους, την 6η Φεβρουαρίου, στην πόλη Βαλέχο, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.
·        Ούτε στο τμήμα της Ομόνοιας δεν γίνονται αυτά…
·        Πάνος Καμμένος: εξέφρασε εκ νέου τη διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ωστόσο ότι «δεν αισθανόμαστε απειλή. Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα, θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».
·        Τόσο ανεγκέφαλος;  Χειρότερος από τον άλλον στο ΑΤΜ…
·        Public Issue: Στη μέτρηση εκλογικής επιρροής, η οποία διενεργήθηκε μεταξύ 1 και 14 Φεβρουαρίου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39% έναντι 24,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 8,5% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7,5%, ΚΚΕ με 6,5%, Ελληνική Λύση στο 3%, Ένωση Κεντρώων με 1,5%, Ποτάμι και ΑΝΕΛ με 1%.
·        Καμμένος- ιπποφάντης επί δύο
·        Και βάλε…
·        Γιούνκερ: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εύλογες ερωτήσεις σχετικά με την Ευρώπη, οι οποίοι μπορεί να μην κατανοούν τις διαδικασίες. Δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε αυτούς τους ανθρώπους τρελούς. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επικρίσεις τους» τονίζει ο Γιούνκερ, σημειώνοντας ωστόσο ότι «εκείνοι που απορρίπτουν τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, επειδή δεν τους αρέσουν όσα έρχονται από το εξωτερικό, επειδή δεν τους αρέσουν οι γείτονές τους, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ειδικά αν εμπνέονται από την άκρα δεξιά».
·        Γιατί κύριε Ζαν Κλώντ μου θυμίζετε ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ;

·        Γιούνκερ: Να ξεσηκωθούμε κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού

·        Στ΄αρματα, στ΄αρματα εμπρός στον αγώνα…
·        Ο ΣΥΡΙΖΑ  συζητά πολιτικές για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.
·        Πηδάτε γιατί χανόμαστε
·        "Η OLAF μπορεί να επιβεβαιώσει ότι διερευνά τους ισχυρισμούς περί απάτης και παρατυπιών σχετικά με τη χρήση των αποζημιώσεων κοινοβουλευτικής βοήθειας από τον βουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ωστόσο, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, η OLAF δεν μπορεί να διατυπώσει περαιτέρω σχόλια. Αυτό γίνεται προκειμένου να προστατευθεί η εμπιστευτικότητα των συνεχιζόμενων και πιθανών επακόλουθων ερευνών, των δικαστικών διαδικασιών, των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των διαδικαστικών δικαιωμάτων ».
·        Μη βιάζεστε, μετά την επανεκλογή του βγάζετε το πόρισμα…
·        Και μετά μας φταίνε οι πολίτες
·        Ν. Φίλης: Λάθος η απόρριψη της συνταγματικής κατοχύρωσης της Προστασίας των Ζώων
·        Ηλίθιο λάθος…
·         Σ. Φάμελλος: «Η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λειτουργία των Φορέων Διαχείρισης αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες του ΥΠΕΝ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η χώρα μας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανέβηκε βαθμίδες στο χάρτη των ευρωπαϊκών περιβαλλοντικών πολιτικών».
·        Γιατί, δεν μπορούσε να ανέβει  πολλές βαθμίδες και για την προστασία των ζώων;…
·        Δώρο για την Αθήνα η αποκάλυψη του Ιλισού,
·        Άντε, γιατί Ιλισό ακούμε και τραγουδάμε και ποτάμι δεν βλέπουμε …
·        Με τον …Διακουμάρη τι θα κάνουμε;




Δεν υπάρχουν σχόλια: