ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Θα μπορούσε κανείς να τον ερωτήσει: Κι εσύ Βρούτε;




Χυδαιολογίες του τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εκτοξεύτηκαν σήμερα Πέμπτη. Για να λάβει την απάντηση του αν. Υπ. Υγείας: Μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ… το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το (αρκουδιάρικο) ντέφι.


Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ χυδαιολόγισε ως «αρκουδιάρη» τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στη γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Διον. Σαββόπουλος, γνωστός από την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις για το Μιλένιουμ την πρωτοχρονιά του 2000, όπου ήταν η εποχή που το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη αποθέωνε την διαπλοκή και χρειάζονταν κομπάρσους, τύπου  Μιλενιουμ ή όχι! 

Γι αυτό και όταν ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή του αντικυβερνητικού καναλιού, εάν τα πέρασε δύσκολα στα χρόνια του Μνημονίου, που σημειωτέον δεν το ξεκίνησε η διαπλοκή Πολιτικών των δύο κομμάτων  και γνωστά ΜΜΕ με επώνυμους δημοσιογράφους, είπε ότι εντάξει, εγώ δεν δυσκολεύτηκα, αλλά βρε παιδί μου  αυτοί με το χιλιάρικο το μήνα πως να τα περάσουν; 

Αλλά, τέλος πάντων δεν θέλω να μιλώ γι αυτά, είπε, μη θέλοντας να ανακατευτεί με την πολιτική. Κι έτσι μας θύμισε τους ανένταχτους της Αριστεράς, που είχαν καταντήσει ΟΦΑ (Όπου Φυσάει Άνεμος) !

Αλλά όμως, σύμφωνα με τον κ. Σαββόπουλο ο Παύλος Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, την ίδια ώρα που, όπως είπε, αν και με δυσκολία, η κυβέρνηση μοιάζει ως μια «αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου».

Θα μπορούσε κανείς να τον ερωτήσει: Κι εσύ Βρούτε; Αλλά είπαμε, δεν ασχολείται με την πολιτική. Μόνον με το Μιλένιουμ!

Απάντηση Πολάκη για το ντέφι του Σαββόπουλου

«Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι», ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο γνωστός τραγουδοποιός μέσω Facebook.

Όπως έγραψε ο Πάυλος Πολάκης:

«Διονύση της "συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά" των φοιτητικών μας χρόνων…

Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός…

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες. Μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ… το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι.

ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των "φιλόξενων" ΜΜΕ της διαπλοκής… Ξαναβούτα τώρα… πήρες το πεντάλεπτο!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: