ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η ΝΔ σε επικοινωνιακά παιχνίδια με πλάτες Μ. Βέμπερ»


Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μ.Βέμπερ ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να επαναδιαπραγματευτεί με μία διαφορετική ελληνική κυβέρνηση χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει ότι ο κ. Βέμπερ ήταν αυτός στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης «για να μην ακυρώσει η περικοπή στις συντάξεις».



«Η ΝΔ, που ως κυβέρνηση υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% εις το διηνεκές και παρά το όργιο λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 0,5%, σήμερα που η κυβέρνηση έχει βγάλει τη χώρα εκτός μνημονίων, παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού, κ. Βέμπερ», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τις δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να επαναδιαπραγματευτεί με μία διαφορετική ελληνική κυβέρνηση χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει αναφερόμενο στον Μ.Μέμπερ «του ίδιου πολιτικού δηλαδή, στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μεσολαβήσει, για να μην ακυρώσει η κυβέρνηση την περικοπή στις συντάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: