ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Άπαγε οπίσω μου καπιταλιστή σατανά του Τσίπρα



Εμείς τους κούτουλες του Άννινου αντικαθιστούμε με τις γαλλικές βρύσες και αυτό είναι όλο. Μη βάζεις ιδέες στο πλήρωμα!

«Αναδεικνύει όμως και την προσπάθειά μας για την δωρεάν παροχή του νερού και από το φράγμα Πείρου – Παράπειρου. Θέλουμε όμως να αναδείξουμε και τον πολιτισμό μας, γι αυτό και θα συνεχίσουμε  με την τοποθέτηση και των άλλων βρυσών στην Πάτρα».

Τα παραπάνω τόνισε καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Παπανικήτας, με την ευκαιρία του γεγονότος της τοποθέτησης σήμερα από την Εταιρεία, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, της τέταρτης, από τις 25 βρύσες, που αποτελούν πιστό αντίγραφο γαλλικής κατασκευής διατηρητέας βρύσης και που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Και αυτομάτως οδηγηθήκαμε σε συνειρμούς που... -άπαγε οπίσω μου καπιταλιστή σατανά του Τσίπρα- που οδηγούν στην υποψία πως η δημοτική Αρχή ερωτοτροπεί με την, απορριφθείσα εκ μέρους της, ιδέα της  διαδημοτικής συνεργασίας, που θα μπορούσε να αναλάβει  την συνδιαχείριση του Φράγματος Πείρου!

Αλλά... Άπαγε οπίσω μου καπιταλιστή σατανά του Τσίπρα!

Εμείς τους κούτουλες του Άννινου αντικαθιστούμε με τις γαλλικές βρύσες και αυτό είναι όλο. Μη βάζεις ιδέες στο πλήρωμα!

Μα πάλι όμως, τι νόημα μπορεί να έχουν τα λεγόμενα του κ. Παπανικήτα, σοβαρού ανθρώπου, που ο δήμαρχος Πατρέων του  εμπιστεύτηκε έναν τόσο σημαντικό τομέα, όπως αυτός της Ύδρευσης!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κ. Παπανικήτας, είπε συγκεκριμένα:

«Είναι η τέταρτη βρύση που τοποθετούμε από τις 25 που έχει αναπαραγάγει η ΔΕΥΑΠ και τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πατρέων ώστε, αφενός να γίνεται χρήση από τους συνδημότες μας και αφετέρου να παρέχεται δωρεάν νερό σε όλους τους διερχόμενους.

Έχει μια σημειολογία η όλη προσπάθειά μας. Πρώτον να γίνεται ορθή διαχείριση του νερού γιατί έχουμε τοποθετήσει μηχανισμό ελεγχόμενης ροής και δεν τρέχει ανεξέλεγκτα το νερό και δεύτερον, με την πολιτική μας δηλώνουμε ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να παρέχεται δωρεάν στον πολίτη».

Και προσέξτε παρακάτω παρακαλώ:

«Αναδεικνύει όμως και την προσπάθειά μας για την δωρεάν παροχή του νερού και από το φράγμα Πείρου – Παράπειρου. Θέλουμε όμως να αναδείξουμε και τον πολιτισμό μας, γι αυτό και θα συνεχίσουμε  με την τοποθέτηση και των άλλων βρυσών στην Πάτρα».

Όπως γίνεται κατανοητό, το να ζητάς δωρεών νερό από φορέα στου οποίου την διαχείριση δεν συμμετέχεις, είναι λίγο σόλικο! Δεν μπορεί επειδή εσύ φτιάχνεις βρύσες να έχεις την απαίτηση να τρέξει από αυτές δωρεάν το νερό, σήμερα. Σήμερα που το νερό, με τις κλιματολογικές συνθήκες που αλλάζουν, σε λίγο θα αποτελεί είδος, κάθε άλλο, παρά εν αφθονία!

Αυτό με τις βρύσες το έκανε ο συγχωρεμένος ο Άννινος, που έστεινε κούτουλες σε κάθε γωνιά, μέχρι που στο τέλος έπιναν οι Πατρινοί νερό με άμμο θαλάσσης μαζί. Κι έκτοτε  άνοιξε η φάμπρικα του σερβιρίσματος φιάλης ύδατος  στα καταστήματα εστίασης!

Και μαζί με αυτά, ήρθαν και τα καταστήματα υδραντλιών, φίλτρων νερού, φιάλες εισαγωγής Perrie  με ξένα σώματα εντός αυτών και πάει λέγοντας για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αφού άνοιξαν οι δουλειές, στην τότε εποχή της διασκέδασης με Τζώνι Γουώλκερ, αντί του κατρούτσου, μέχρι πριν λίγο!

Να τις βάλει τις παραδοσιακές βρύσες ο κ. Παπανικήτας, αλλά ναλάβει υπόψη του, ότι οι κούτουλες του Άννινου ακόμη είναι ... ξερικοίο. Χωρίς να τρέχει νερό από αυτούς. Αλλά να λάβει κιόλας υπόψη  ότι -βγει δεν βγει δήμαρχος ο προϊστάμενός του- το νερό από το Φράγμα πρέπει να έρθει στην Πάτρα και ο Δήμος Πατρέων να συμμετέχει στο δημοτικό σχήμα διαχείρισης αυτού. Ο Δήμος Πατρέων δεν είναι ένας μικρός περιφερειακός Δήμος.

Κατά την παράδοση της βρύσης στους δημότες παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, ο Αντιπρόεδρος, Παντελής Βακάλογλου, εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, δημότες και καταστηματάρχες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: