ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Πορδάνε, καλύτερα να... μασάς, παρά να μιλάς!

Ήταν γνωστό περί τη γαλάζια Ιερουσαλήμ,  ότι η  τηλεπερσόνα δημοσιογράφος-κολλητάρι του Άδωνι Γεωργιάδη  προωθούνταν για υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών κι αυτό  δεν άρεσε σε κείνους που βλέπουν την ΝΔ να κατευθύνεται όλο και πιο ακραία δεξιά, ειδικότερα μετά την Συμφωνία  των Πρεσπών, που ανέδειξε το... τουρλουμπούκι που επικρατεί στην κορυφή του Κόμματος. 

Πολύ περισσότερο που η ΝΔ υπογράφοντας δήλωση πίστεως στον Νίκο Παππά, αποδέχτηκε εμπράκτως ότι το εμπάργκο που είχε επιβάλλει στην ΕΡΤ, ήταν ένα ολέθριο λάθος της. 


Κι όμως την ίδια στιγμή κι ενώ τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης άρχισαν να υλοποιούν την γραμμή επιστροφής, βγήκε εν μέσω νυχτός  ο... Πορδάνος να ξαναφρεσκάρει την κατεύθυνση Σαμαρά-Γεωργιάδη, περί αρνητικής στάσης της ΝΔ έναντι της ΕΡΤ.

Και μάλιστα μέσω διαδικτύου από τουΐτ με σήμα τον αγκυλωτό. Ε, αυτό ήταν που  τελικά οδήγησε στον αποκλεισμό του από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, καθώς οι δυσανασχετούντες είδαν μπροστά στα μάτια τους το δυσοίωνο μέλλον που προδιαγράφονταν από την εσωκομματική συμμαχία Μπογδάνου-Γεωργιάδη. Αφήστε που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν το θέμα και το ανέδειξαν, για να αποτελέσει τελικά  μείζον εσωτερικό ζήτημα.

Το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί στη ΝΔ επηρέασε και το πολιτικό μέλλον του δημοσιογράφου Πορδάνου, υπό το βάρος πρόσφατη ανάρτησή του για την ΕΡΤ 

Συγκεκριμένα, προ ημερών ο Πορδάνος,  παραδέχτηκε ότι ήταν λανθασμένη η αντίδρασή του, στο νυχτερινό τουΐτ, με την φωτογραφία τανκ, που θα εισέβαλε στην ΕΡΤ, αλλά Πολυτεχνείο, για να την... εκκαθαρίσει,  ωστόσο ξεκαθάρισε πως το «mea culpa» που είχε ζητήσει, αφορά τα περί τανκ καθώς «αν μου έγραφε (σ.σ.: ο συνομιλητής του) με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω 1000%. Η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο».

Ο παραπάνω, έκανε λόγο για ένα απερίσκεπτο like που έκανε σε μια ανάρτηση: «Το like σου, την υπογραφή σου και κάτι άλλο πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις. Εγώ, στη μέση της νύχτας είδα ένα προφίλ να μου λέει να γκρεμίσουμε την ΕΡΤ και λέω ψήφισε σωστά και το έχουμε» είπε.

Και αναφώνησε: Καλύτερα  να μασάς, παρά να μιλάς!


Ομολόγησε όμως, ο αποπεμφθείς: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία». Και σχολίασε: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ». 

Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter έγραψε σε απάντηση: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο».  Και ο κ. Πορδάνος  ρετουϊτάρισε: «Ψηφίστε σωστά και το 'χουμε!». 

Τι το 'θελε;  Είπαμε καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!
 Να που ξεσήκωσε σάλος, με τον ίδιο να τα... μπαλώνει μέσω «mea culpa» σε εμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. 

Αλλά κατά τ' άλλα, επέμεινε ότι η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο. Μάλιστα, παρουσίασε και το… όραμά του για τα κτήριο της ΕΡΤ: «Θα μπορούσε να γίνει μία φοβερή ακαδημία για τους αριστούχους όλων των σχολείων της Αττικής που κλείνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και να γινόταν ένα φοβερό campus. Δεν έχω κανένα λόγο στο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχω πληρώσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ, δηλαδή όσο είναι οι συντάξεις και όσο πουλήθηκε η Μακεδονία, για να τρώνε οι 6.000 κηφήνες της ΕΡΤ».

Αλλά με υποψηφίους που ομνύουν σε συνομιλητές τους για τα ένοχα άρματα, στην συνείδηση του δημοκρατικού λαού, μπορούσε να καταρτίσει ψηφοδέλτια ο Κούλης; 

Και μετά τι νόημα θα είχε το ότι η ΝΔ ήρε το εμπάργκο της προς τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, έστω και με πολλές επιφυλάξεις και πολλούς αστερίσκους; 

Άλλωστε ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης  που στην πίτα του, την προηγούμενη Κυριακή, για υποψηφίους κλπ τεθλιμμένους συγγενείς, κατά την οποία ο αντιπρόεδρος του κόμματος τον προσφώνησε, ασχέτως αν δεν είπε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, ήταν κάτι που ξίνισε στην καραμανλική πλευρά .

Και προκειμένου να γίνουν πάλι μπάχαλο στη ΝΔ, με καναν Δένδια να δηλώνει με παρρησία, ότι εμείς δεν κερδίσαμε όταν κολλήσαμε στην ακροδεξιά και εγκαταλείψαμε το Κέντρο, ήρθε η δήλωση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη και υπενθύμισε:  Καλύτερα  να μασάς, παρά να μιλάς! 

Πολύ περισσότερο από τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και... πάπαλα η υποψηφιότηταααα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: