ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κ. Σπαρτινός στον Alpha 98.9 και την Λένα Βασιλάκου



📺 Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, μιλά στον Alpha 989 Radio και την Λένα Βασιλάκου για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και τις αγροτικές κινητοποιήσει. 
 
Κύρια σημεία συνέντευξης: 
 
📌 Αγροτικές Κινητοποιήσεις - Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει από την αρχή το ενδιαφέρον της για τους αγρότες με αρκετές νομοθετικές ρυθμίσεις ειδικά στα θέματα φορολογίας και ασφάλισης. - Υπάρχουν ακόμα θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν κυρίως στον τομέα της μείωσης του κόστους παραγωγής και η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και λύσεις ώστε να συνεχισθεί η προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης του αγροτικού κόσμου. 
 
📌 Συνταγματική Αναθεώρηση - Υπάρχουν άρθρα που συγκεντρώνουν μια ευρύτερη πλειοψηφία και άρθρα που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. - Το Σύνταγμα απεικονίζει συγκρούσεις και απηχεί κοινωνικά συμφέροντα και κοινωνικές συγκρούσεις που υπάρχουν κάθε φορά στην κοινωνία. - Η διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος είναι μια διαδικασία που προσπαθεί να πετύχει ευρύτερες συναινέσεις. - Η επόμενη Βουλή δεν υποχρεούται να ψηφίσει ή να απορρίψει τα άρθρα αυτολεξεί. Μπορεί να βελτιωθεί, να τροποποιηθεί κάθε άρθρο αλλά στην ίδια κατεύθυνση, δηλαδή δεν μπορούμε να λέμε π.χ. ότι θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας βουλευτών και να έρθει η επόμενη Βουλή και να ενισχύσει περισσότερο την ασυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: