ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Κυρίως ωφελούμενη η Ελλάδα από το πακέτο Γιούνκερ

Στην κορυφή των χωρών της ΕΕ που επωφελούνται από τις επενδύσεις που προβλέπονται από το σχέδιο Γιούνκερ, με στόχο την ανάπτυξη, κατατάσσεται με βάση το ΑΕΠ η Ελλάδα, σύμφωνα με tweet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 
Το σχέδιο Γιούνκερ αναμένεται να ενεργοποιήσει επενδύσεις συνολικού ύψους 283,7 δισ. ευρώ, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 90% του αρχικού στόχου, επισημαίνει στο ίδιο tweet, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ενέκρινε για την Ελλάδα τη χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (EFSI) περίπου 2,4 δισ. ευρώ και εκτιμάται να ενεργοποιήσει επενδύσεις ύψους 9,2 δισ. ευρώ στη χώρα μας. Τα νούμερα αυτά φέρνουν την χώρα μας στην πρώτη θέση μεταξύ των 28 με βάση το ΑΕΠ της κάθε χώρας.

Μετά την Ελλάδα ακολουθούν η Εσθονία, η Βουλγαρία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: