ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Μία φωτογραφία που θα μείνει στην Ιστορία

Αυτό είναι το φωτογραφικό στιγμιότυπο που θα μείνει στην Ιστορία! Ο πάτερ «Παπαφλέσσας», Αθαν. Τσιμενίδης κατά κόσμον, ζητά από τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, να φωτογραφηθεί «με έναν ακροαριστερό» 

Ο Giorgos I. Kouverianos, γνωστός πρώην συνδικαλιστής του χώρου της Αριστεράς, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb, το παραπολιτικό, που σημειώθηκε στα Τέμπη προχθές με τον ιερέα και τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας τα παρακάτω:

Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ: 

«Οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και η πίστη χάσματα. Να είστε πάντα καλά και να διατηρείσετε αυτό το χαμόγελο. Απλώς θα ήθελα μια φωτογραφία, να έχω ένα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό»
 
 
Στο ρεπορτάζ του πορτάλ, αναφέρονταν τα παρακάτω: 
 
«Μετά τα εγκαίνια στα Τέμπη ένας ιερέας πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε μια «αναμνηστική φωτογραφία με έναν ακροαριστερό» ενώ μετά ύψωσε τη γροθιά του!

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα στο περιθώριο των εγκαινίων στα Τέμπη και λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί ο αγιασμός.
Μετά τα εγκαίνια ένας ιερέας πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε μια «αναμνηστική φωτογραφία με έναν ακροαριστερό».
«Οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και η πίστη χάσματα. Να είστε πάντα καλά και να διατηρείσετε αυτό το χαμόγελο. Απλώς θα ήθελα μια φωτογραφία, να έχω ένα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό», είπε ο ιερέας προς τον πρωθυπουργό.  

Ο Τσίπρας αντιμετώπισε το περιστατικό με χαμόγελο ενώ προθυμοποιήθηκε αμέσως να φωτογραφηθεί με τον ιερέα, ο οποίος μάλιστα ύψωσε τη γροθιά του».


Και ο Γρηγόρης Μαρκέτος, μέσα από το προσωπικό του blog Laiki Patrvn, συμπληρώνει: 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

«Θέλω να φωτογραφηθώ με έναν ακροαριστερό»
Ασφαλώς θέλει.. τσαγανό να πλησιάσεις τον Πρωθυπουργό και μπροστά στις κάμερες να του ζητήσεις κάτι τέτοιο. 
Ομως ο ιερέας δεν είναι τυχαίος. 

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Τσιμενίδη, που φέρει το βαθμό του Συνταγματάρχη καθώς ανήκει στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων.
Ο ιερέας Τσιμενίδης έχει πετάξει με ελικόπτερα Απάτσι, έχει ανέβει σε άρματα μάχης, έχει κάνει «σκηνάκια», συμμετέχει στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο.
Μου αρέσουν τα οχυρά και τα υπερασπιζόμαστε και με τον Σταυρό και με το ξίφος.
Τον ονομάζουν σύγχρονο Παπαφλέσσα και έχει πτυχίο Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας.
Είναι διευθυντής του Θρησκευτικού γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).
πηγή: iefimerida.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: