ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Στην Εισαγγελία τα δημοσιεύματα για υποκλοπές στο ΚΚΕ


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και συγκεκριμένα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη, διαβιβάστηκαν τα δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ, της περασμένης εβδομάδας, περί τηλεφωνικών υποκλοπών, από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.


Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελέας διαβίβασε τα εν λόγω δημοσιεύματα στον κ. Νούλη προκειμένου να συσχετιστούν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ήδη διενεργούμενη έρευνα του περασμένου Δεκεμβρίου, η οποία είχε ξεκινήσει με τις πρώτες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές.

Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τον περασμένο Δεκεμβρίου είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθούν οι πρώτες καταγγελίες του περασμένου έτους, για δίκτυο παρακολουθήσεων στο ΚΚΕ, στην Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι και η έρευνα είχε ανατεθεί στον κ. Νούλη.

Σήμερα, η κα Δημητρίου διαβίβασε στον κ. Νούλη τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου με τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές (συνακροάσεις, κλπ).

Πηγή: ΑΜΠΕ
Δημοσίευση σχολίου