ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Οι... Πουαρώ, βιάστηκαν να πεθάνουν τον Ψάλτη


Προσέχτε και δείτε, το που μπορεί να οδηγήσει το κυνήγι της αποκλειστικότητας. Στην περίπτωσή μας, κάποια σαΐνια, προέτρεξαν και έβγαλαν τελειωμένο τον χιουμορίστα ηθοποιό Στάθη Ψάλτη, που όντως περνά δύσκολες στιγμές, λόγω της προσωπικής του ασθένειας! Το προσωπικό του πρόβλημα το έβαλαν στο διαδίκτυο, χωρίς να σεβαστούν ή τουλαχιστον να ρωτήσουν για την επιθυμία του και τελικά βρέθηκε να εκδημεί εις Κύριον με το έτσι θέλω των... Πουαρώ της ενημέρωσης!

 
Εκεί κοντά στα μέσα της δεκαετίας του '70, όταν εργαζόμουν στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, έντυπο του συγκροτήματας Λαμπράκη, το κυνήγι της αποκλειστικής είδησης είχε πάρει απίστευτες διαστάσεις. Με δεδομένο το παραπάνω, κάποιος συντάκτης του συγκροτήματος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σήμερα  -δεν θα αναφέρω το όνομά του- διαπιστευμένος στο Υπουργείο Εμπορίου, είχε την τάση να κρατά την είδηση για το μέσο όπου εργάζονταν και να μην την μοιράζεται όπως συνηθίζονταν, με τους διαπιστωμένους συναδέλφους. Το αποτέλεσμα κάθε επόμενης ημέρας ήταν αναμενόμενο.Τα ΝΕΑ είχαν ενημέρωση, οι άλλες εφημερίδες όχι!

Μέχρι, που από τις πολλές φορές, που συνέβαινε αυτό, του έστησαν είδηση, υποτίθεται από το Υπουργείο, πως δήθεν αυξήθηκε η τιμή του ψωμιού κατά 100% κι αυτός, μη διασταυρώνοντας την πληροφορία, έβαλε τα ΝΕΑ την επόμενη ημέρα το πρωί να δημοσιεύει την... αποκλειστικότητα!

Ζητήματα τραγελαφικά, που συμβαίνουν και στις ημέρες μας, όμως. 

Άλλωστε μην ξεχνάμε την είδηση που πλημμύρισε έγκυρα σάιτ της Πάτρας (δεν θα αναφέρω τον τίτλο τους), σύμφωνα με την οποία  στις 27 Ιανουαρίου 2017 το πρωί, είχε πεθάνει η εκπαιδευτικός  Μαρία Γούτσου, μάνα του Πατρινού Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου  της ΔΕΗ Σταύρου Γούτσου, Επίκουρου Καθηγητή στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών!

Και να δακρύβρεχτους τίτλους και να μεσίστια ολόκληρη την πρώτη σελίδα -λίγο ακόμη και θα έπεφτε καταγής- ως θλιβερή γαλανόλευκος, αλλά έλλειπε το πότε και το που θα γίνει η κηδεία! Η αποκλειστικότητα όμως ως πρώτο μέρος της είδησης, είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Όταν μετά από μία εβδομάδα συναντήθηκα μαζί του, σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΤΕΕ, ο Σταύρος Γούτσος σχολίασε το γεγονός, λέγοντάς μου: 

Πήρα τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκα. Μα είναι δυνατόν; Η μάνα μου έχει πεθάνει εδώ και τόσα χρόνια. Αυτοί μπέρδεψαν την συγγένεια και την πέθαναν ξανά!

Προφανώς κάποιος άρπαξε στον αέρα κάποιο λεγόμενο και χωρίς να διασταυρώσει το... «μπουμπούνησε» στην πρώτη σελίδα του σάιτ και άπαξ και μπήκε στο διαδίκτυο, άρχισε η αναπαραγωγή κι άντε βρες την άκρη εσύ!

Κι επειδή κάτι τέτοιο προμηνύετο και για τον συμπαθή ηθοποιό, τον ρόλο του αναχώματος ανέλαβε εκπρόσωπος της οικογενείας, που μέσω του διαδικτύου, έβαλε την είδηση στις σωστές της διαστάσεις.

Η Μαίρη Βιντιάδου, έγραψε στο fb, τα παρακάτω:




Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.
Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί απο την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.
Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα απο όλους.

Με εκτίμηση
ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΨΑΛΤΗ


________________

Και μετά από αυτό το... αστροπελέκι στους βιαστικούς της αποκλειστικότητας...

Απορία ψάλτου... βηξ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: