ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τους δρόμουςΣήραγγα Κλόκοβας- Παλιοβούνας.


  Μην πιστεύετε τα μάτια σας… Μην σκέφτεστε την αλήθεια…
Μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδεύετε με ασφάλεια… 


Ποιος νοιάζεται ότι δεν είχαμε ούτε ένα θανητοφόρο ατύχημα
στην Ιόνια Οδό, στην Ολυμπία οδό, στον Μορέα, στα Τέμπη
Συμπαραστεκόμαστε στον πανικό της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ) και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσής τους…Καταγγέλλουμε όλοι
τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη
για την ολοκλήρωση των έργων
και το «φιάσκο» των εγκαινίων


και, για να γίνει αντιληπτό, παραθέτουμε το πραγματικό φιάσκο της μονταζιέρας και της προπαγάνδας, τι πραγματικά έγινε τις ημέρες του Πάσχα, τι γινόταν πριν και τι έγινε τα  τελευταία χρόνια:
 

Να θυμίσουμε, πάντα καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση, ότι κάθε χρονιά, σε πολλά σημεία της Ιόνιας Οδού, υπήρχαν αντίστοιχα προβλήματα:

Ουρές χιλιόμετρων στο ύψος του Μεσολογγίου
Ημερομηνία3 Μάϊος 2016, 6:44 μμ


Mαρτύριο για τους οδηγούς έχει καταστεί η επιστροφή από τις εορτές του Πάσχα. Ένα από τα σημεία της ταλαιπωρίας είναι στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος του Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από τις 15.00 στην εθνική οδό με σημείο αφετηρίας της κίνησης τον κόμβο στο Κεφαλόβρυσο. Σύμφωνα με την Τροχαία Μεσολογγίου η κυκλοφοριακή συμφόρηση σταματά στον κόμβο Περιθωρίου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο. Για μία απόσταση 23,9 χιλιομέτρων, όπου υπό κανονικές συνθήκες κανείς θα οδηγούσε για 20 λεπτά, εκατοντάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί για ώρες στην κίνηση με τους άνδρες της Τροχαίας να βρίσκονται επί ποδός για να διευκολύνουν τη διέλευσή τους και να αποτρέψουν τυχόν ατυχήματα.


Καταγγέλλουμε, λοιπόν, την Κυβέρνηση 

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών:


Γιατί έγινε μποτιλιάρισμα, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα και έβρεξε… 

Γιατί ολοκληρώθηκαν τα έργα και, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, παραδόθηκαν, τα έτοιμα κομμάτια τους…


Γιατί  τέλειωσαν μαζί και οι αποζημιώσεις των καθυστερήσεων, οπότε, τι θα κάνουν τώρα οι χιλιάδες εργαζόμενοι…

Γιατί διαπραγματεύθηκαν ειδικά τιμολόγια και εκπτώσεις στους συχνούς χρήστες

Γιατί διαπραγματεύτηκαν δωρεάν διελεύσεις για τους μόνιμους κατοίκους…

Γιατί διαπραγματεύτηκαν δωρεάν διελεύσεις για τα ΑΜΕΑ

Γιατί επιχειρούν να βάλουν αναλογικά ηλεκτρονικά διόδια…

Γιατί είχαν το θράσος να ονοματοδοτήσουν σήραγγες με τα ονόματα του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κωστή Στεφανόπουλου, του Νίκου Τεμπονέρα, του Ρήγα Φεραίου, του Κωστή Παλαμά, του Καπετάν Νικήτα, φιλοσόφων, οπλαρχηγών της επανάστασης και αγωνιστών της εθνικής αντίστασης καθώς και ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα σημεία καρμανιόλα των ημιτελών εθνικών οδών και στα έργα.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το «φιάσκο» των έργων, αναπαράγοντας τα επιχειρήματα ΝΔ, ΔΗ.ΣΥΜ (ΠΑΣΟΚ) και των εργολαβικών ΜΜΕ τους, ότι δηλαδή:

Α)  τα έργα  υλοποιήθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Β) τα έργα είναι ημιτελή και πρόχειρα, παρότι ολοκληρώθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…

Γ) δεν κάλεσαν προηγούμενους υπουργούς προσωπικά, αλλά όλα τα κόμματα. Απρόσκλητος πήγε ο Κ. Χατζηδάκης στα εγκαίνια των Τεμπών

Δ) έδωσαν πανωπροίκια και πριμ επιτάχυνσης, εξοικονομώντας 764εκ € σε αυτά που δέσμευσαν τη χώρα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚΠρόσθετες καταγγελίες:

Καταγγέλλουμε επίσης την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Κορίνα Κρετσού για το απόσπασμα της ομιλίας της στα εγκαίνια των Τεμπών:


«…η διάνοιξη αυτών των σηράγγων ήταν κάτι που φαινόταν αδύνατον, το οποίο έγινε δυνατόν. Πρόκειται για έναν Ηράκλειο Άθλο, τον οποίο τον πετύχατε χάρη στην χρηματοδότηση της Ε.Ε… οι προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν ήταν πάρα πολλές, κυρίως λόγω της μορφολογίας του εδάφους και όμως χάρη σε όσους κατασκεύασαν το έργο μπορέσαμε και πετύχαμε, γι αυτό δικαιούμαστε να νιώθουμε υπερήφανοι οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι».Παρότι δεν σχεδιάστηκαν, ολοκληρώθηκαν και δεν εγκαινιάστηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους καταγγέλλουμε επίσης για:

τις καθυστερήσεις, τις ουρές και την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό και τις καθυστερήσεις στην Αθηνών Κορίνθου κατά την έξοδο της Μεγάλης Παρασκευής.

Καταγγέλλουμε ακόμη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μεγάλες καθυστερήσεις τις προηγούμενες ημέρες στους αυτοκινητόδρομους και τις σήραγγες ολόκληρης της Ευρώπης και του κόσμου, στη Γενεύη, την Τουλούζη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Λος Άντζελες …

Και τέλος καταγγέλλουμε όλους εμάς που φύγαμε το Πάσχα και επιστρέψαμε τη Δευτέρα του Πάσχα μαζικά, χωρίς την έγκριση της ΝΔ, της ΔΗΣΥΜ και του Ποταμιού.


Δημοσίευση σχολίου