ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Την Μ. Τρίτη εγκαινιάζει τις σήραγγες Παναγοπούλας

Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα εγκανιάσει τον αυτοκινητοδρόμο Κορίνθου - Πατρών την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 και ώρα 12:30 μμ στις σήραγγες της Παναγοπούλας.


Προ ημερών δόθηκε στην κυκλοφορία η μεγάλη σήραγγα της Παναγοπούλας, μήκους περίπου 4 χλμ, και πρόκειται για ένα συνολικό τμήμα , 10 χιλιομέτρων, εντός ορίων της Π.Ε. Αχαΐας στην κατεύθυνση προς την Αθήνα. Την Μ. Τρίτη, αναμένεται να δοθούν και οι δύο μικρότερες σήραγγες είναι μήκους 550 μέτρων η κάθε μία. 
Η τμηματική παράδοση αυτή έγινε προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται και στον βόρειο κλάδο στο ρεύμα προς Πάτρα και να δοθεί στην κυκλοφορία από την Μ.. Τρίτη, μετά τον εγκαινιασμό συνολικά του έργου από τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Οσοι  επιθυμούν να παρευρεθούν στα εγκαίνια θα πρέπει να μεταβούν στο χώρο μόνον με λεωφορεία διαπιστευμένα και όχι με δικά τους οχήματα. Στο χώρο θα πλησιάζουν μόνον αυτά τα οχήματα γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και αναμένεται να  παραβρεθούν πολλοί φορείς της περιοχής που θα μεταβούν εκεί με δικά τους αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: