ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Ολομέλεια του Τμήματος Τουρισμού (22/4/2017)

«Το Τμήμα Toυριστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας την ανασυγκρότησή του, συγκαλεί ολομέλεια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού του κόμματος, στο Κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ, Λεωνίδου 16-18, Αθήνα, το Σάββατο  22/04/2017, και ώρα 10:00 πμ με θέματα:


·        Προγραμματισμός
·        Επικαιροποίηση των θέσεων για τον τουρισμό
·        Εκλογή Νέας Γραμματείας

Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και  συντρόφους και συντρόφισσες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εργασίες του.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να ανασυγκροτήσουμε την λίστα με το δυναμικό του Τμήματος.

Σκοπός μας είναι η ενίσχυση του Τμήματος και με νέα μέλη ώστε να ενισχυθεί και να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και να κατατεθούν νέες ιδέες.

Βάσει του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ (άρθρο 2), τα τμήματα έχουν σκοπό την θεματική επεξεργασία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ως βοηθητικές επιτροπές της Κεντρικής Επιτροπής. Στο Τμήμα μπορούν να συμμετέχουν μέλη του κόμματος  που έχουν συναφή επαγγελματική σχέση με τα θέματα τουρισμού και ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο έργο του τμήματος».

Δημοσίευση σχολίου